Last news in Fakti

7 Септември, 2021 11:00 5 841 3

Кристиано Роналдо ще живее с Джорджина на село

  • кристиано роналдо-
  • джорджина родригес-
  • село-
  • манчестър юнайтед

Проблем за Роналдо би се оказало едно от ограниченията в селото, а именно това за скоростта

Кристиано Роналдо ще живее с Джорджина на село - 1

Голямата суперзвезда на световния футбол Кристиано Роналдо ще живее на село, разкриха в Англия. Преди броени дни португалецът осъществи грандиозен трансфер, завръщайки се в Манчестър Юнайтед.

По време на повторния си престой в клуба от „Олд Трафорд” обаче, Роналдо и цялото му семейство ще пребивават в селцето Олдърли Едж, което се намира на 19 км южно от Манчестър. В него живеят близо 5 хил. души, но мястото е известно със скъпите си имоти и фактът, че е предпочитано от редица футболни звезди.

Проблем за Роналдо би се оказало едно от ограниченията в селото, а именно това за скоростта. Според местните правила автомобилите в населеното място не могат да се движат със скорост по-голяма от 20 мили в час.

В Англия вече се шегуват, че Роналдо няма да може да използва уникалната си колекция от спортни автомобили именно поради тази причина.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    7 0 Отговор
    С парите си Роналдо може да си напазари у нас цял окръг,заедно с жителите и това,което го наричат икономика.
  • 2 обикновен чиляк

    7 0 Отговор
    Хехе.. Освен, че не може да кара с повече от 30км/ч, трябва да обръща и генерацийте на автомобилите си. До колкото знам е забранено карането на автомобили с ляв волан. Скъпичко ще му излезе, но да му мислят душманите
  • 3 Куку

    3 0 Отговор
    Иска тишина и скорост..!