Last news in Fakti

8 Септември, 2021 20:55 2 159 8

Левски громи във втория неофициален мач на Мъри

  • левски-
  • марица-
  • контрола-
  • 5:2

Макар и в контрола, трябва да се отчете, че "сините" вкараха цели 5 гола

Левски громи във втория неофициален мач на Мъри - 1
Снимка: dsport

„Левски“ победи „Марица“ (Пд) с 5:2 в контролна среща на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“. „Сините“ поведоха в 10-ата минута с гол на Здравко Димитров. Шест минути по-късно Билал Бари удвои преднината на "сините", а в 16-ата минута Димитър Костадинов вкара първия си гол за „Левски“. В 39-ата минута гостите от Пловдив съумяха да намалят изоставането си след гол на Мариян Тонев от дузпа, а в 55-ата реализираха втори гол чрез Илиян Йорданов.

Нови два гола за „сините“ добавиха Марин Петков от дузпа и юношата Антони Иванов.

„Левски“ започна по-активно срещата и логично стигна до попадение. В 10-ата минута Билал Бари изведе Здравко Димитров в наказателното поле, а крилото вкара с плътен диагонален удар по земя.

Две минути по-късно „сините“ организираха ново добро нападения отдясно. Топката стигна до Радослав Цонев, който стреля от дистанция, но покрай вратата.

Четвърт час след началото „Левски“ удвои преднината си с попадение на Билал Бари. Здравко Димитров открадна топката и успя да надбяга защитата на пловдивчани, подаде към Димитър Костадинов, който предостави на Бари и той реализира за 2:0.

В 25-ата минута Михайлович проби отдясно и подаде на Георги Миланов. Последва удар, който беше блокиран, а топката излезе в ъглов удар.

При последвалото центриране в наказателното поле Андриан Краев успя да отклони с глава. На далечната греда бе Димитър Костадинов, който отбеляза първия си гол със синята фланелка.

Десет минути преди почивката Пламен Андреев трябваше да прави рутинно спасяване. Мариян Тонев пробва късмета си с удар от дистанция, но не затрудни младия страж на домакините.

Секунди по-късно Михайлович сбърка, а „Марица“ получи дузпа заради игра с ръка на Хосе Кордоба. Наказателния удар изпълни именно Тонев. Той съумя да изпрати Андреев в обратния ъгъл и да намали изоставането на своя тим.

През втората част „Левски“ инкасира второ попадение. В 55-ата минута Ивайло Найденов сбърка в центъра на терена, а Илиян Йорданов се озова очи в очи с Пламен Андреев и го прехвърли.

Сериозни голови положения липсваха до 75-ата минута, когато един от появилите се в игра Антони Иванов проби в наказателното поле. Той бе съборен, а главният съдия посочи бялата точка. Марин Петков реализира от 11-метровия наказателен удар. Секунди по-късно той асистира на Антони Иванов за петото попадение на „Левски“ във вратата на пловдивчани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК Марица

    6 1 Отговор
    Ще почерпите 🤝
  • 2 Подуямие

    7 2 Отговор
    Ръкоделеца а е вкарал гол,значи му се отразява добре!

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Бай Стою касапина

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Подуямие":

    Ами да. Олабил е жилата и сега му се получава. Обаче не трябва да прекалява със сойките. Има опасност да го потроши.
  • 4 надежда

    8 1 Отговор
    Марица е шампион на Югозападната Трета Лига и вече влезе във Втора Лига. Браво на Левски, борбата с Марица е била на живот и смърт!
  • 5 Локо-Сф

    0 0 Отговор
    Къде е едно талантливо момче-Даниел Начев господин специалисти Мъри ли си Мори Лиси?
  • 6 Анонимен

    2 1 Отговор
    Ето, вече се вижда резултата от работата на Мъри. След Спортист (Своге) сега и Марица преклони глава. Левски шампион!

    Коментиран от #7

  • 7 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    То и при Живко при контролите биехме. Това са контроли резултата не е важен а играта. Плюс някои играчи все още ги няма като Боби, Ники, Гьоко, Петков, Шелис. Други пък имат буквално 1 ден в Левски те не се познават с другите. Тези мачове са за Мъри да види какво куца и да избистри състава. И двата техни гола станаха от груби грешки в защита, това не бива да се допуска. Истинският тест ще е Локото.
  • 8 Синьо теле ама от шарената крава

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Подуямие":

    Ша измуча пет пъти в чест на лефски