Last news in Fakti

9 Септември, 2021 15:43 2 343 4

Мъри Стоилов се е заел с любопитен трансфер

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • трансфер

Национал на Мадагаскар е дал уверение на Стоилов, че ако не си намери отбор в чужбина, ще облече екипа на тима от "Герена"

Мъри Стоилов се е заел с любопитен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов се е заел със задачата да убеди Абел Анисе да дойде на “Герена”. Опитният специалист е провел разговор с халфа и му е обяснил плановете за бъдещето на “сините”.

Националът на Мадагаскар е дал уверение на Стоилов, че ако не си намери отбор в чужбина, ще облече екипа на тима от "Герена". Треньорът познава качествата му от съвместната им работа в Ботев (Пловдив) преди време.

Бившият футболист на Лудогорец е свободен агент, след като разтрогна с “орлите”. В момента той е на лагер с националния отбор на Мадагаскар и бе заявил пред местните медии, че ще вземе решение за бъдещето си след световните квалификации.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бари

    4 0 Отговор
    Още един българин.
  • 2 А пари от кЪДе?

    6 3 Отговор
    Пак ли ще просите от феновете???

    Коментиран от #3

  • 3 3.14К

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "А пари от кЪДе?":

    Какво правим с тавана на заплатите? 9 месеца няма за служители, няма към НАП. И още ги държат в еф бедната лига. А изгониха тези, които им спасиха първенството и купуваха вода, кафе и сапун за съблекалнята.

    Коментиран от #4

  • 4 Без пари

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "3.14К":

    И кой каза колко ще му е заплатата? Очевидно няма да е над тавана. За тези 9 месеца към НАП пак си измисляте простотии. До 26 септември се подават декларации за август. Тоест би трябвало да сме платили до юли което са 7 месеца. Никой не знае колко вноски са платени за тази година. Освен това Райнов ни отказа така че ни трябва дефанзивен халф. Дали този е точният човек едва ли, но е свободен тоест без пари а пазара затвори.