Last news in Fakti

11 Септември, 2021 09:45 2 900 15

Голяма опасност тегне над Левски

  • левски-
  • дълг-
  • петър хубчев-
  • лиценз

Много скоро изтича срокът, в който Левски трябва да се разплати с Хубчев

Голяма опасност тегне над Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски продължава да има сериозни финансови проблеми, въпреки че подписа спонсорски договор с "Палмс Бет". Компанията ще започне да налива повече пари в клуба чак след Нова година, когато името ѝ ще се появи отпред на фланелките. Дотогава "сините" трябва някак да се справят, а най-големият проблем е свързан с огромния дълг към Петър Хубчев и екипа му.

Бившият треньор на "сините" осъди Левски във ФИФА за около 1 000 000 лева, а много скоро изтича срокът, в който Левски трябва да се разплати с Хубчев. Към днешна дата обаче на "Герена" няма пари за този дълг, а неплащането му може да коства лиценза на "сините" за следващия сезон.

Според информация на "Мач Телеграф" няма особен шанс Петър Хубчев и адвокатите му да не си потърсят официално парите веднага, след като срокът за плащането на дълга изтече. Припомняме, че бившият защитник спечели без проблеми делото във ФИФА след уволнението си, след като договорът му с Левски беше подписан с германски паспорт. Същото важеше и за асистентите му, което не позволи на "сините" да действат с Хубчев и екипа му по българското законодателство.

Има още една опасност, която дебне Левски. Става дума за бившия футболист на тима Насиру Мохамед, който също притиска клуба с дело във ФИФА. Ганайският футболист напусна "Герена", след като не беше получавал дълго време време заплатата си и моментално даде на съд Левски. По неофициална информация "сините" трябва да изплатят на Мохамед впечатляващите 850 000 лева до края на годината, ако не искат сериозни санкции.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    25 1 Отговор
    Над умрелия тегне само кандилото и босилека!
  • 2 ГЕРЕН

    22 1 Отговор
    НАСЕТО ИЗГОНИ ХУБЧЕВ. ТОЙ ДА ДАДЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ.
    ПРАВИШЕ СЕ НА ГОЛЕМ КЪТ БИБИТКО. МОЖЕШЕ СО КРОТКО СО БЛАГО. НЕ ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ.

    Коментиран от #4

  • 3 Зомби

    6 16 Отговор
    Медиите от ЦСКА продължават да копаят дъното. Каквото имаме ще си платим. На ЦСКА никой не взе лиценза докато вие не фалирахте доброволно, много ви се иска да фалираме така по спокойно ли ще спите?

    Коментиран от #6

  • 4 Левски

    0 19 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРЕН":

    И ако не го беше изгонил, нямаше ли да ги дължим парите? Стига глупости, Наско разчиташе, че като го изгони Хубчев няма да си иска всички пари като не работи, но Хубчев излезе нагъл. Виновен е Божков, че му подписа такава заплата.

    Коментиран от #8

  • 5 Летописеца

    15 0 Отговор
    А на съдиите , дето им свириха хиляди дузпи и раздаваха червени картони на противниковите отбори ... С тях дали са се разплатили , или и там висят ? На Батето , На Вуцата , на Перуката дето казваха от височината на БФС кой на кого да ляга , кои да правят хикс, само и само говеждата арена да стартира сезона с + 8-10 точки...

    Коментиран от #9

  • 6 CSKA

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Зомби":

    На всеки според заслугите! А за вас заслугите са не само фалит, ами ЗАТРИВАНЕ. Знаете ли, че проблемите във футбола в момента са заради вашия отбор? Мръсни игри, подкупи, побоища, каквото си помислите, само вие сте способни на такива деяния.

    Коментиран от #11

  • 7 Чорбата.

    11 1 Отговор
    Цска в Европа. Левски с родопа. Така ви се пада говеда.
  • 8 Подуямие

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левски":

    Що да е нагъл Хубчев? Ти ,ако работиш някъде не си търсиш възнаграждението ли? Васи разбирането! Мъри освобождава трима и видетели ,ако са пичове нямало да си търсят парите...

    Коментиран от #12

  • 9 Лудия касапин

    3 8 Отговор

    До коментар #5 от "Летописеца":

    ВикашБФС-то помагало на Левски, ама на тях не са им правили футболна лига, за да могат да набутате някакъв провинциален прекръстен отбор. Иначе за Хубчев, щом подписва с немски паспорт, да плаща и данъци по немски... сигурно половината заплата ще иде в НАП.
  • 10 Съдията Дред

    4 1 Отговор
    Каква новина, то се знае отдавна. Проблема не е толкова в лиценза, до април 2022 има време да намерят пари. Но ако не платят в срок, може да се оплачат на УЕФА, и тя ще наложи глоба, ще даде допълнителен срок, след който ще отнема точки, и ще налага допълнителни глоби. От тоя кръг има излизане само с много пари. Спомнете си края на оригиналното ЦСКА, за неплатени суми - глоби, лишаване от точки, забрана за международни участия.

    Коментиран от #13

  • 11 Левскар

    0 6 Отговор

    До коментар #6 от "CSKA":

    Заради нас😊. Та вие закрихте цялото българско първенство, и създадохте чисто ново за да може Етрополе да започне от А група??? Вие имахте стотици милиони парите на Ганчев и Стоичков и фалирахте да можете отново да харчите като при Томов. Не ви е срам засрамете се като беше Стойчо при вас редовно съдиите ви подпираха толкова сте нагли, нямам думи.
  • 12 Левскар

    2 7 Отговор

    До коментар #8 от "Подуямие":

    Какво говориш чуваш ли се? Той иска пари за цяла година в която не е стъпвал в Левски. Аз съм човек с морал когато не заслужавам едни пари не ги искам. ОК компенсации за 3,4,5,6 месеца докато си намери нов отбор разбирам. Но цяла година да си бъркаш в носа и да източиш клуба, Хубчев никога няма вече да е добре дошъл на Герена и в националния.
  • 13 НАП

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Съдията Дред":

    Именно затова има приоритети. Първо НАП щото там текат лихви. Изплатени са вече сумите до май. Остават май, юни, юли. После ще мислим за Хубчев. За съжеление не излезе човек. Без да работиш да вземеш пари, това не е достойно.
  • 14 Запасняк

    3 0 Отговор
    Пропускате и проблема със Симеон Славчев. Но най-важното е, че Наско и Тити си получават по 30 000 месечно, значи всичко е наред!
  • 15 Терориста

    0 0 Отговор
    Цска е най долното нещо във футбола на България