13 Септември, 2021 20:13 7 239 4

Фенове и специалист: Ивендър Холифийлд изобщо не трябваше да излиза на ринга

  • ивендър холифийлд

Още на видеата преди мача се видя, че Ивендър не може да направи една комбинация дори на тренировка

Фенове и специалист: Ивендър Холифийлд изобщо не трябваше да излиза на ринга - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Много хора останаха разочаровани от галавечерта на Ивендър Холифийлд миналия уикенд. Ветеранът очаквано беше нокаутиран от Витор Белфорт, пише boec.bg.

Мнозинството фенове на бокса се обeдинени в мнението, че не е бивало 58-годишната легенда да получи разрешително за боя.

На това мнение е и д-р Маргарет Гудман, президент на асоциацията по допинг контрол – VADA:

„Не може просто да обявите битка като „шоу мач“ и да не очаквате никакви поражения по бойците. Организаторите трябва да мислят за здравето на тези хора на първо място“, започна Гудман.

„Нека им се поиска обяснение за тази гала. Защо мълчат? Не трябва да си специалист, за да видиш, че този човек няма как да участва в битка.“

Още на видеата преди мача се видя, че Ивендър не може да направи една комбинация дори на тренировка. Някогашният шампион в момента е изключително муден и бавен.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 удрий

    4 1 Отговор
    Да бе мирно седяло не би чудо видяло
  • 2 Шампиона

    11 3 Отговор
    Ако го пуснат с Тайсън, ще го убие за секунди..Железния е в страхотна форма и недоумявам как изобщо падна на времето от Холифийлд..
  • 3 Иво

    5 0 Отговор
    Падна, защото Холифийлд ва времето беше в още по-добра форма и кондиционно състояние от Тайсън. А и като цяло на Тайсън му беше "неудобен" И играеше "мръсно". Холифийлд е най-мръсния шампион в тежка!
  • 4 Мартин

    6 1 Отговор
    Тайсън изгуби психологическата война с Холифийлд навремето. Той знаеше че Холифийлд не се страхува от него, както останалите. Това беше мач в който и феновете на Ивендър не вярваха че ще направи нещо срещу Железния Майк!
    Всъщност Тайсън винаги е знаел че ако има човек който ще го дискредитира това е Холифийлд! В младежките си години, двамата са имали спаринг сесия, която трае само около минута и половина но Ивендър притиснал Майк до ъгъла с бараж от удари!
    "Спипах го преди години в ринга, помня го добре, и той го помни, ще го направя пак" Ивендър преди мача!