14 Септември, 2021 10:25 1 308 1

ЦСКА 1948 е пратило в коша още една оферта

  • цска 1948-
  • оферта-
  • трансфер-
  • симеон петров

Тя отново е била от чужбина и е дошла малко преди да затвори пазарът у нас

ЦСКА 1948 е пратило в коша още една оферта  - 1
Снимка: ЦСКА 1948

Ръководството на ЦСКА 1948 е пратило в коша още една оферта за Симеон Петров, научи "Мач Телеграф". Тя отново е била от чужбина и е дошла малко преди да затвори пазарът у нас. "Червените" обаче са категорични, че няма да се разделят с него за по-малко от 1 млн. евро. Преди това шефовете на тима отрязаха и тим от Франция за младежкия национал, който е роден в Лимож.

Иначе футболистите на Николай Киров се надяват, че ще ги огрее съдбата на юношите до 19 години. Източници от ЦСКА 1948 обявиха, че младоците са били получили доста добри премии за победата си с 3:0 над връстниците си от "Герена". Както е известно, мъжете играят без допълнителните стимули за отделните мачове. Такива по договор ще имат само за успехи над ЦСКА, Левски и Лудогорец. Равенствата с тези три отбора обаче са изключени от сметките за премии. Николай Киров и комания ще се изправят през уикенда именно срещу Левски на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    0 0 Отговор
    Ще стане много здрав и интересен мач!!! ЦСКАри идваите на герена зрелишето тази събота е гарантирано.