Last news in Fakti

14 Септември, 2021 14:03 1 725 1

Свирил при срамна загуба на Левски в Европа, ще ръководи Рома - ЦСКА

  • цска-
  • левски-
  • рома-
  • аек ларнака-
  • глен нюберг

Главен арбитър ще бъде 32-годишният Глен Ниберг с помощници Махбод Беиги и Андреас Сьодерквист

Шведска съдийска бригада ще ръководи гостуването на ЦСКА на Рома в Лигата на конференциите.

Срещата от първия кръг в Група "С" на надпреварата ще се играе на 16 септември от 22.00 часа на "Олимпико" в Рим.

Главен арбитър ще бъде 32-годишният Глен Ниберг с помощници Махбод Беиги и Андреас Сьодерквист. За четвърти арбитър е назначен Виктор Волф.

Ниберг за последно ръководи мач на български отбор в Евротурнирите на 1 август 2019 година, когато Левски загуби с 0:4 от АЕК Ларнака в срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа в София.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    0 0 Отговор
    Ето ЗАТОВА говедата НЕ играят вече в евротурнирите !!! Не , не е заради съдията , а защото разни анонимници ги порят с по 4 (ЧЕТИРИ)на нула !!! А прибавете и резултата от реванша и да сте наясно къде е мястото на този сбъркан (в последните 15 години) отбор !!! Наздраве и успех на машинките , раев .....