Last news in Fakti

16 Септември, 2021 17:38 1 164 0

ЦСКА поде интересна инициатива

  • цска-
  • списание-
  • лига на конференциите

"Червените" фенове ще могат да намерят всякаква полезна информация за мачовете на отбора в Лигата на конференциите

ЦСКА поде интересна инициатива - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА пусна в продажба специално списание, което е посветено на участието на отбора в груповата фаза на Лигата на конференциите, започващо тази вечер срещу Рома на Олимпийския стадион в Рим, съобщиха от клуба.

Луксозното издание е с обем от 36 страници и "червените" фенове ще могат да намерят всякаква полезна информация за мачовете на отбора в турнира, детайли профили на всички съперници, както и най-добрите им играчи. Има и ретроспекция на досегашните срещи в надпреварата.

Най-ценните материали са любопитни интервюта с легендата Христо Стоичков, техническия директор Алан Пардю, старши треньора Стойчо Младенов и капитана Юрген Матей.

Списанието е на цена от 6,99 лева и може да се поръча от онлайн магазина на ЦСКА, както и в администрацията на клуба на стадион "Българска армия".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА