16 Септември, 2021 23:06 1 677 5

Димитър Бербатов коментира представянето на английските грандове

  • димитър бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • манчестър сити-
  • ливърпул

Някогашният български топ нападател на Манчестър Юнайтед анализира европейското представяне на колосите в английския футбол

Димитър Бербатов коментира представянето на английските грандове - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Димитър Бербатов отправи известни критики към Манчестър Юнайтед. Кандидатът за президент на БФС коментира случилото се през седмицата и загубата на “червените дяволи” от Йънг Бойс в Шампионската лига в редовната си рубрика за популярен букмейкър.

Критичният му коментар бе по повод Дони ван де Беек: “Той започна като титуляр срещу Йънг Бойс, но бе сменен на почивката. Това е историята му, откакто е в клуба. Ако играе, го сменят. Ако влезе, получава 10 минути. Никога няма да получи шанс да покаже какво може. Нещата не се получават за Ван де Беек. Жалко е, защото Юнайтед плати доста пари за него. Това се случва, когато харчиш пари, за да зарадваш феновете.”

Бербатов коментира и бъдещето на Оле Гунар Солскяер, което бе поставено под въпрос от някои след загубата в Швейцария: “Седем загуби от 11 мача в Шампионската лига под ръководството на Солскяер не е достатъчно добро постижение за Юнайтед. Разбирам това, но понякога има повече от това, което показва статистиката. Дали работата на Солскяер е под въпрос след загубата в Швейцария? Хайде, не може това да е сериозно. Във Висшата лига има три победи от четири мача. Не виждам смисъл да се обсъжда бъдещето на Солскяер толкова рано през сезона. Юнайтед има силен състав, направи отлични попълнения. Трябва да ги съдим в края на груповата фаза.”

“Два мача, три гола за Кристиано Роналдо с червения екип. Не съм изненадан от това, че веднага имаше влияние и ще става по-добър с развитието на сезона. Не може да оспориш головете и аурата, която носи в тима. Ще бъде интересно как Оле ще държи останалите играчи доволни. Ще трябва да решава как да използва играчи като Едисон Кавани и Антони Марсиал. Когато ръководиш талантлив състав, става трудно, защото някои играчи не са доволни”, каза още Бербатов.

Той коментира и шансовете на английските отбори в Шампионската лига: “Манчестър Сити не успя да привлече нападател през лятото, но вкара шест гола срещу РБ Лайпциг. Да, те допуснаха три, но това няма значение, когато бележиш толкова в другата врата. Отборът на Пеп Гуардиола може да се стегне дефанзивно, когато се изправя срещу по-сериозни съперници.

По-притеснен съм за слабостите на Ливърпул в защита. Те имаха страхотна вечер и обърнаха мача, за да победят Милан, но изглеждаха уязвими при контраатаки. Те обаче също имат потенциала да компенсират и да стигнат далече в Шампионската лига.

Победата на Челси над Зенит показа колко дисциплинирани са те под ръководството на Томас Тухел. Ромелу Лукаку е перфектната добавка към един състав, който спечели Шампионската лига. Той се завърна във Висшата лига като много по-добър играч от този, който я напусна.”


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ало ало!

    2 6 Отговор
    "Някогашният български топ нападател на Манчестър Юнайтед"-- никога не е бил топ нападател на този отбор! Човека си беше "хвърлени пари на вятъра"!

    Коментиран от #2

  • 2 РЕАЛИСТ

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ало ало!":

    Не бяха хвърлени пари. Бяхме в една квалификационна група с Англия и условието явно е било Бербатов да не играе в него. Направили са си сметка на Острова. И това момче, което прибра парите, за да не се класира България , сега иска да е шеф на футбола. Нямам подходяща дума за този подлец.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ман юн

    0 0 Отговор
    Какви с тези глупости, поне да бяхте стигнали неговото ниво за да говорите по този начин!
    Изобщо нямате правото по този начин да говорите, не мисля че имате и малко от това което е постигнал. Това са хора като вас заради които страната страда, пълни идиоти..
    Свикнали сте да тъпчете на едно място и да ви тъпчат самите вас и някой като е постигнал нещо се плюе..
    Като сте толкова разбирали защо не играете в голям и европейски отбори смешници.
    А за българският футбол не виждате ли оправата до каде я докара .
    Срина ни до такава степен, че да се молим да не падне от Латвия или Гибралтар...