Last news in Fakti

17 Септември, 2021 09:15 3 029 2

Коронавирус удари Царско село преди мача с Локо Пд

  • царско село-
  • антони здравков-
  • коронавирус-
  • локомотив пловдив

Контузени продължават да са Ален Стеванович и Димо Бакалов, а със съмнения за COVID-19 са двама от най-опитните играчи в състава - Лъчезар Балтанов и Мартин Кавдански

 Коронавирус удари Царско село преди мача с Локо Пд - 1

Треньорът на Царско село Антони Здравков има сериозни кадрови проблеми преди днешния двубой с Локо Пд. Контузени продължават да са Ален Стеванович и Димо Бакалов, а със съмнения за COVID-19 са двама от най-опитните играчи в състава - Лъчезар Балтанов и Мартин Кавдански.

И двамата футболисти са изолирани, след като са дали положителни тестове. Може обаче да става въпрос и за грешка в изследванията, тъй като и двамата са преболедували, а впоследствие и ваксинирани.

Предстои днес сутринта също да се тестват и след като се видят резултатите ще стане ясно дали ще могат да играят срещу Локо Пд.

Наказанието на Бандаловски допълнително утежнява ситуацията, а има и още хора с проблеми

„Действително имам проблеми и с няколко души и до последно не се знае кои от тях ще могат да вземат участие в срещата. Нашата група по принцип не е голяма, но сега се налага да взимам още юноши, за да я попълня. Най-вероятно обаче пак няма да имаме общо 18 души. С наличното обаче ще се опитаме да се противопоставим сериозно и да вземем точки. Локомотив е сериозен отбор и изобщо не се заблуждаваме от мястото им в класирането“, коментира Здравков пред „Мач Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 1 Отговор
    Преболедували, а после и ваксинирани и пак КОВИД/+/! Това е нонсенс! Крайно време е да спрат психотерора с тия измислени китайски тестове! Някои да обясни как Китай стана практически чиста от КОВИД територия и постигна и обяви 1 милиард ваксинирани с две дози за това никакво време от началото на ваксинирането! Колкото и много лекари и мед. сестри да имат това си е денонощна работа на всички без да гледат другите болни! Рекордно много лъжи се сипят отвсякъде по темата КОВИД!

    Коментиран от #2

  • 2 Професор

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Ако не бяха ваксинирани щяха да умрът. Ама благодарение на ваксината карат леко. Сега трябва да им ударят по една 3-та бустерна доза преди четвъртата и следващата бустерна.