Last news in Fakti

19 Септември, 2021 20:10 1 293 0

Бурабия носи успех за тима на Петко Христов в Италия

  • петко христов-
  • серия а-
  • бурабия-
  • специя-
  • венеция

Специя постигна изключително драматична победа с 2:1

Бурабия носи успех за тима на Петко Христов в Италия - 1

Отборът на Специя постигна изключително драматична победа с 2:1 при гостуването си на новака Венеция в двубой от четвъртия кръг на Серия А. Така “бианконерите” записаха първия си шампионатен успех през сезона.

Българският национал Петко Христов продължи тенденцията да участва във всеки един мач на тима през кампанията. Този път той се появи като резерва в 23-ата минута на мястото на контузилия се Мартин Ерлич. Преди това Симоне Бастони откри резултата за гостите с прекрасен гол от границата на наказателното поле. В 59-ата минута обаче Пиетро Чекарони изравни за “крилатите лъвове”, засичайки с глава центриране от фал. В последните секунди на срещата в герой за Специя се превърна бившият халф на Локомотив (Пловдив), Черно море и Левски Мехди Бурабия, който донесе победата с далечния си шут.

Така Специя събра 4 точки и се изкачи до 13-ото място в класирането, където Венеция е на 15-ата позиция с 3 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА