20 Септември, 2021 15:10 1 949 1

Стоичков повежда куп звезди за 100-годишнината на Марица

  • христо стоичков-
  • марица-
  • юбилей

Бъдете с нас, бъдете част от едно историческо събитие!

Стоичков повежда куп звезди за 100-годишнината на Марица - 1
Снимка: Facebook

Отборът на Марица Пловдив, който днес празнува 100-годишнината от основаването си, обяви, че в празника участие ще вземе и легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Ето какво написаха от клуба на официалната си страница във „Facebook“:

Днес, навръх 100-годишнината на Марица (Пловдив), бихме искали да споделим с вас някои от имената, които ще присъстват на празника, с който ще бъде отбелязан вековният юбилей. А също - да използваме случая и да ви поканим отново!", публикуваха в официалната си страница от Марица.

На 26-ти септември, от 10 часа сутринта. Стартът ще бъде даден с юношески мач - в тон с историята на клуба, а малко по-късно, в 11 часа на терена ще се изправят ветерани на „Марица“ и отбор, съставен от пловдивски футболни звезди. Те ще ни зарадват с едно истинско футболно шоу. Ето и част от имената, които ще уважат вековния юбилей на "Марица":

За състава на "жълто-сините": Футболист №1 на България за всички времена Христо Стоичков! Костадин Видолов, Красимир Чомаков, Александър Александров, Румен Христов, Красимир Димитров, Запрян Раков, Николай Киров, Веселин Тосев и други.

За отбора на Пловдивските звезди: Георги Иванов - Гонзо, Георги Илиев, Александър Тунчев, Димитър Телкийски, Дончо Донев, Здравко Лазаров, Иван Добревски... Очаквайте и други не по-малко известни пловдивски легенди!

Бъдете с нас, бъдете част от едно историческо събитие! Очакват ви още музикална програма, както и още много приятни изненади. Клубът ще изкаже признателност към своите легенди – бивши футболисти, треньори, деятели… Те ще получат индивидуални почетни знаци. Хората, които са допринесли за развитието на клуба през годините отдавна са част от историята му. Искаме те да бъдат помнени и почитани! Очакваме ви! 26.09.2021г. , стадион "Марица"! Вход свободен!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перфектно

    1 3 Отговор
    Само да не му искат на Ицо 20 лв., че ще ги намрази до живот! А, да… на събитието ще се продава и книгата му, както и сувенири на рекламодателите му… ЦСК - тире - София ще му слагат 2бр. златни топки на паметник пред стадиона в Борисовата. България нищо не му е дала, Барселона е негова родина. Удари го ток по часовника и лежа в Пирогов!