21 Септември, 2021 20:04 2 328 17

Монтана сложи край на участието на ЦСКА 1948 за Купата на България

  • цска 1948-
  • монтана-
  • купа на българия

В мач от 1/16-финалната фаза тимът от северозападна България елиминира елитния тим с 1:0 след гол на Атанас Карачоров след час игра на стадион "Огоста"

Монтана сложи край на участието на ЦСКА 1948 за Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Втородивизионният Монтана стана другият отбор, който поднесе голяма изненада в турнира за Купата на България. В мач от 1/16-финалната фаза тимът от северозападна България елиминира елитния ЦСКА 1948 с 1:0 след гол на Атанас Карачоров след час игра на стадион "Огоста".

Срещата стартира с неприятности за тима от столицата, след като трябваше да бъде извършена принудителна смяна още в 4-ата минута, в която Чочев влезе на мястото на контузения Мартинов.

Първата част бе сравнително равностойна и без чисти голови положения пред двете врати. ЦСКА 1948 опита да е по-активният от двата тима в предни позиции, но така и не създаде някаква по-сериозна опасност пред Петров. Вялата игра на двата отбора продължи и след почивката.

От това темпо по-добре се възползваха домакините, които откриха резултата в 60-ата минута. Резервата Карачоров се възползва от разбъркване след центриране от корнер и от границата на вратарското поле прониза стража на гостите.

До края на срещата играещите в черно гости не успяха да неутрализират пасива си и отпаднаха в много ранен етап за Купата на страната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Числото

    16 1 Отговор
    отпадна
  • 2 незнайко

    13 2 Отговор
    Не плачете мили фенове, това е само един проект!!!!!!!!!
  • 3 Стоян Александров

    6 20 Отговор
    Това е истинската цеца. Другата е измамната. Заради измамната цеца фалира уж истинската. И сега измамната позори България и в Европа и у нас. Губи от дълбоките разерви с 5 на 1 (СУПЕР ПОЗОР ) и урежда мачовете си тук (Врацата и Хебъра за сега ) . Това е ПОЗОР.СРАМ....Петорчо е в основата на този позор. Ще го разберете ана късно. Цеца 1948 е истинската другата е от Лойч.

    Коментиран от #4, #6, #9

  • 4 ха ха хаааа

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Беги ве, теле...

    Коментиран от #5

  • 5 Стоян Александров

    6 12 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха хаааа":

    Истината мноооооогоооо боли, мнооооогооо. Фактите доказват всичко което написах. Хайде някой юоже ли да ме обори ? Никой. Факти. Позор и резил това е цеца- етеополска от лойч. Защо ни позори в Европа ? Защо беееее ? Срам ме е да се наричам вече българин. Срам заради тези евроидиоти. Позор. Плаче ми се вече от тези. В България уреждат, а на вън ги бият като тъпани. 5 на 1.....лелелееле....позор. И тоз Петорчо продължава с ревовете си и измамите си...

    Коментиран от #14

  • 6 Царско село

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Пиши и царско село в уредените.

    Коментиран от #7

  • 7 Стоян Александров

    5 8 Отговор

    До коментар #6 от "Царско село":

    Да пиша ама не са само и те. Има още. Само гледайте цирка...позор и срам за всички българи са тези....

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай Стою касапина

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Ей шушон, ти или си оня другия шушон 1914, или си брат му, или си братовчед му.Повтаряш едно и също като папагал. Всъщност всичките сте един и същ трол нещастен, заработващ дребни стотинки за пластмасова бира. Лечение в специализирано заведение за теб пич.

    Коментиран от #15, #17

  • 10 Пловдив

    9 3 Отговор
    Като са истиснки, зaщo Cпрoкeл, Тaнгaринини, Бoлaдoвци cи търcят пaритe oт ЦCКA на Христо Стоичков, a нe oт ПФК "Цeнтрaлeн cпoртeнклуб нaaрмиятa1948" AД на Цеката? Нaли тe били истински ЦCКA?
    Нe ce e чувaлo Cпрoкeл и Тaнгaриня дa ca игрaли в Литeкc или Чaвдaр.
    Зaщo ЦCКA Coфия трябвa дa плaщa нa Cпрoкeл зa нeщo oт прeди 15 гoдини, aкo нe ca ЦCКA?

    А прочете ли официалното решение на последната инстанция в Спортните Отсъждания кой е ЦСКА?
    Ясно е че си трол , но ето ти, чети:

    Окончателно: ЦСКА е ЦСКА.
    07.06.2021 19:25
    И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.
    Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна официално ЦСКА.
    КАС отсъжда, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (бел.ред. а не друг).
    След това решение другият клуб, който има претенции да е автентичен - ЦСКА 1948, трябва да признае поражението си.

    Коментиран от #12, #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ланс Линк

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Пловдив":

    И да го прочете няма да разбере.Толкова му е капацитета
  • 13 Стоян Александров

    3 3 Отговор
    Срам. Позор. Убихте футбола в България. 5 на 1 от дълбоките резерви. Срам за Майка България. Мъртвия си е мъртав. Това е. Цеца Панчаревска е мъртва. Официално е фалирала. Толкоз. Край. Цец
    А-Етрополска от Лойч е чисто нов отбор. Защо като Фифа, Фафа и Фуфа Ви признават не върнете милионите задължения към Нас, към държавата бе ейййййййй ??? Защооооо??? Кой съм аз че да Ви кредитирам лилавите футболери ? Върнете ми парите еййййй. Истински били....дръшки. Милиони откраднати и зарити пари от гърба на НАРОДА, а те истински били. Край. Фалит. Тирето Ви е завинаги. Вие сте обезличени....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 В БГ сме

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пловдив":

    Е ти сам задаваш въпрос и си отговсряш😊. ЦСКА е регистрирано като акционерно дружество по Българските закони повтарям за незнаещоте ЦСКА не е съветски или Швейцарски клуб а български. След подаване от Стоичков молба за несъстоятелност и отписване от търговският регистър според БГ закона ЦСКА умира. Нещо поврче след заличаването пак според българските закони 5 години никой няма право да носи инето ЦСКА за да не се получат правни несъответствия. Колкото до КАС и лозана те нямат нищо общо с българските закони. Те търсят парите!!! Вие имате пари имате силен отбор те казват ОК щом сте купили емблемата от умрялото дружество, щом ползвате същата база и най-важното ще донесете печалба ви приемаме за НАСЛЕДНИК, да запомнете това дори и КАС в Лозана казва НАСЛЕДНИК а нв че сте същото ЦСКА. И щом сте наследник с пизитивите идват и негативите. Но отново според българските закони вас ви няма вие сте Етрополе погълнало Литекс и преименувало се на Цска София.
  • 17 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Стою касапина":

    Видя ли че и други ви го пишат това, което и аз ви пиша всеки ден вие сте Етро - Ловеч с ТИРЕ - МЕНТЕ. цска ФАЛИРА.