Last news in Fakti

22 Септември, 2021 12:53 2 814 3

Ливърпул започва голяма реконструкция на митичния си стадион

  • ливърпул-
  • реконструкция

Официалната церемония за стартиране на ремонтните дейности ще се състои още следващата седмица

Ливърпул започва голяма реконструкция на митичния си стадион - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ръководството на Ливърпул потвърди, че започва реконструкция на една от трибуните на стадион „Анфийлд”, която ще увеличи капацитета на съоръжението на 61 000 седящи места.

Официалната церемония за стартиране на ремонтните дейности ще се състои още следващата седмица.

Става дума за трибуната „Анфийлд Роуд”, която ще бъде надградена с допълнителни 7 000 места. Процесът е организиран така, че изграждането няма да пречи на провеждането на домакинските мачове на Ливърпул през сезона.

Ситуацията бе същата и при реконструкцията на трибуната „Мейн стенд” преди време.

При завършването на ремонтните дейности, „Анфийлд” ще се превърне в четвъртия по големина футболен стадион в Англия след „Уембли”, „Олд Трафорд” и „Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хараре

    5 3 Отговор
    След ремонтните дейности на стадиона дано да няма ремонт на ремонта. Надявам се Баце да не ги е финансирал от шкафчето.
  • 2 Стоян Александров

    4 7 Отговор
    А цеца ще е гост днес на великаните от Хебър от незнам си и къде на т.н стадион Армията. Всичко е майтап: ние нямаме армия ама стадиона е Армия, цеца уж фалира пък пак имаме цеца, уж гости пък играят у дома, уж феърплей пък хебросите си свалили гащите, уж евробойци пък те по-големи евроидиоти няма от тях ( справка срамът и позора за БГ като загубиха от дълбоките резерви с 5 на 1 )... Еееееее що за футбол е това бе Перукане ?
  • 3 Бай Генчо от Подуяне

    1 1 Отговор
    Нямаме армия,но си имаме ЦСКА,които вече не заслужават даже и прозвището "чорбата ",сбирщина от кол и въже,начело със Стойчо Петторчо!