Last news in Fakti

22 Септември, 2021 15:30 2 038 7

Мъри след победата над Марек: Имам много забележки към нашата игра

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • марек

"Трябваше още през първото полувреме да отбележим трети гол и да затворим мача", коментира старши треньорът на Левски

Мъри след победата над Марек: Имам много забележки към нашата игра - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата над Марек с 2:0 в 1/16-финалите на Купата на България.

“Задачата, която имахме да минем в следващия кръг, я изпълнихме. Радвам се за традиционни клубове като Марек, но за съжаление нищо не се е променило. Искам да благодаря на домакините за посрещането и организацията преди мача“, заяви Стоилов

"Трябваше още през първото полувреме да отбележим трети гол и да затворим мача. През второто спадна нивото ни и като потенциал нашият отбор трябва да играе още по-добре", каза треньорът на "сините".

„Не сме запазили играчи с оглед на кондиционната подготовка на футболистите. Видяхте, че изиграхме един мач в София на високи обороти и веднага имаше трима с мускулни травми. Трябва да повишаваме задачите си и да изглеждаме по-добре. Имам много забележки към нашата игра. Сериозно предизвикателство имаме срещу два от водещите отбори в първенството и трябва да се представим добре. Една победа над ЦСКА винаги дава увереност. Те са в по-добро състояние, два мача в груповата фаза дават самочувствие. Но трябва да играем добре и да покажем левскарския дух. За момента контузените не са възстановени, но имаме добри юноши“, добави още той.

"Бари се старае много и имаше добри моменти. Може би трябваше да реализира, за да излезе от тази психическа обремененост. Трябва да играем добре, а не само да ръкопляскаме на привържениците. Костадинов изпълни това, което трябваше. Знаехме, че има сериозен потенциал и бе привлечен по мое желание в Левски. Може би операцията, която претърпя, не му дава възможност да разгърне потенциала си, но дано постепенно направи това“, каза треньорът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шнур за лефски

    6 13 Отговор
    абе каун биете отбор от трета лига и си навири носа, типична подуенска комплексарщина

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 2 Стоян Александров

    8 4 Отговор
    А цеца ще е гост днес на великаните от Хебър от незнам си и къде на т.н стадион Армията. Всичко е майтап: ние нямаме армия ама стадиона е Армия, цеца уж фалира пък пак имаме цеца, уж гости пък играят у дома, уж феърплей пък хебросите си свалили гащите, уж евробойци пък те по-големи евроидиоти няма от тях ( справка срамът и позора за БГ като загубиха от дълбоките резерви с 5 на 1 )... Еееееее що за футбол е това бе Перукане ?

    Коментиран от #7

  • 3 Левски 1914

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "шнур за лефски":

    Така е а Етрополчани – Ловчанлии падат с 5 – 1 от децата на Рома

    Коментиран от #5

  • 4 Го4о

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "шнур за лефски":

    И вас чорбарите ще ви бием, шнура ще ви го забием на всички вас и на петорчо-кокорчо!
  • 5 Подуямие

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    А отбора на обор@ ,падна от световно известния Арда Кърджали и то на Гейарена ,завърши равен с числото и др. подвизи.
  • 6 Левскар

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "шнур за лефски":

    Първо Марек не е трета а втора лига. И после къде видя че се е надул. Напротив той си каза че не му хареса много играта, но резултата е налице, продължаваме. 6 от титулярите не играха, продължаваме да се борим.
  • 7 Бай Стою касапина

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Абе, ти и оня шушляк 1914 братя ли сте, или сте един и същ идиот-папагал?