23 Септември, 2021 12:22 2 289 3

Бивш футболист създава сериозен проблем на ЦСКА

  • цска-
  • жул кейта-
  • проблеми

Ланс отказва да плаща неговата заплата, а агентите му са потърсили ФИФА за съдействие

Бивш футболист създава сериозен проблем на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на ЦСКА Жул Кейта продължава да изпитва затруднения като професионален футболист, пише guineefoot.info. Той се подвизаваше на „Армията“ като преотстъпен от френския Ланс през изминалия сезон, като прекара няколко месеца от кампанията в родната Гвинея по неясни причини. Все пак бе един от героите при победата с 2:0 в дербито с Левски през пролетта. Кейта откри резултата, а малко по-късно се контузи и напусна терена. Това бяха и последните му минути с червения екип.

Ланс обаче не смята да разчита на гвинееца, като твърди, че ЦСКА е бил задължен да го закупи за 500 хил. долара, след като влезе в групите на Лига Европа. В края на лятото Кейта бе преотстъпен в турския Ерзурумспор, който обаче бързо се отказа от услугите му и сега играчът тренира индивидуално с кондиционен треньор във Франция.

Ланс отказва да плаща неговата заплата, а агентите му са потърсили ФИФА за съдействие. От футболната централа са дали срок на ЦСКА и Ланс да изпратят своите становища до 10 октомври, а крайното решение ще бъде взето през декември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неразбрал

    7 7 Отговор
    Кое ЦСКА? То много станаха!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Неразбрал":

    Етрополското те не дават пари ослушват се като гърмяни зайци.

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Май теб са те гърмяли и оттогава си зациклил и нямаш грам развитие. 😂😂😂