24 Септември, 2021 15:15 3 245 0

Халф на Ливърпул отказа да преподпише с клуба

  • кейта-
  • отказ-
  • подновяване-
  • договор-
  • ливърпул-
  • резерва

Наби Кейта иска да смени отбора

Халф на Ливърпул отказа да преподпише с клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Ливърпул Наби Кейта е отказал да продължи договора си с клуба, съобщава немският футболен експерт от вестник "Билд" Кристиан Фалк. Той допълва, че полузащитника, който има още две години от настоящата си сделка, няма намерение да преговаря с клуба и да удължава престоя си на "Анфийлд", освен ако не му бъде предложена по-съществена роля в състава на Юрген Клоп.

Той бе привлечен от РБ Лапциг с големи надежди, но така и не успя да се наложи при "червените" и е по-скоро периферна фигура в тима и записа само 10 мача през миналата кампания. В последните седмици от Ливърпул подновиха договорите на някои от най-важните си играчи в това число Алисон Бекер, Вирджил Ван Дайк и Джордан Хендерсън. През това лято Жоржиньо Вайналдум напусна "Анфийлд", след като отказа да поднови своя контракт.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА