Last news in Fakti

24 Септември, 2021 15:56 3 638 1

Кристиано Роналдо става треньор на Манчестър Юнайтед?

  • роналдо-
  • треньор-
  • шерууд-
  • солскяер-
  • уволнение-
  • манчестър юнайтед

"До 18 месеца би трябвало Роналдо вече да бъде треньор на "червените дяволи", заяви бившият треньор на Тотнъм Тим Шерууд

Кристиано Роналдо става треньор на Манчестър Юнайтед? - 1
Снимка: БГНЕС

След последните слаби резултати на Манчестър Юнайтед под ръководството на Оле Гунар Солскяер, спекулациите за неговото бъдеще не спират. Според различни източници ръководството на 20-кратния шампион на Англия търси усилено негов потенциален заместник.

Като такива се посочват имената на Зинедин Зидан, Антонио Конте и... звездата на тима Кристиано Роналдо.

"Виждам Роналдо като треньор на актуалния си отбор. Това ще стане до 18 месеца! Изборът му ще е естествен в момента, в който спре с футбола. Ако Юнайтед спечели Висшата лига, Шампионската лига, ФА Къп, Солскяер вероятно ще остане. Но ако това не се случи, мисля, че ще има нов треньор.

Убедих се в твърдението си от момента, в който видях как Кристиано дава указания на отбора от треньорската скамейка в последните минути на мача с Йънг Бойс в Шампионската лига.

Ако чувства, че трябва да дава указания от пистата, е нужно да го оставят да го прави. Няма нищо лошо в това, а Солскяер трябва да го приеме. Вече сме виждали Роналдо на Европейското първенство през 2016 година да ръководи тима от скамейката. Момчето ще бъде треньор, убеден съм в това“, завърши категорично Тим Шерууд.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    6 10 Отговор
    Ще ги научи как да падат за дузпа и да стоят в засада.