25 Септември, 2021 16:05 1 598 0

15-ият във Франция сред вариантите за нов треньор на Барса

  • реймс-
  • оскар гарсия-
  • барселона-
  • лига 1-
  • ла лига

Гарсия пое скромния френски тим само преди няколко месеца

15-ият във Франция сред вариантите за нов треньор на Барса - 1

Старши треньорът на Реймс Оскар Гарсия също е вариант за Барселона. Според RMC Sport името на испанския специалист е коментирано на заседание на ръководството на каталунския клуб, на което се е дискутирала евентуалната раздяла с Роналд Куман.

Гарсия пое скромния френски тим само преди няколко месеца и в момента отборът е на 15-о място в Лига 1. Иначе той е юноша на Барса, но беше предимно резерва в периода между 1993 и 1999 г. Кариерата му наставник е доста шарена, като почти никъде не се е задържал дълго.

Иначе според “Мундо Депортиво” към момента фаворит за поста е Чави Ернандес, но има информации, че и селекционерът на Белгия Роберто Мартинес е изявил готовност да поеме каталунците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА