Last news in Fakti

27 Септември, 2021 18:11 1 900 1

Още един кандидат за властта в БФС

  • христо христов-
  • бфс-
  • конгрес

Президентът на Марица на няколко пъти заявяваше, че ще се кандидатира за поста

Още един кандидат за властта в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов официално е подал документи за участие в предстоящия Конгрес за избор на нов президент на БФС, пишат от Спортал.

Събитието ще се състои на 12-и октомври. Бизнесменът на няколко пъти заявяваше, че ще се кандидатира за поста, като днес вече е входирал необходимата документация.

Така Христов става петият кандидат за поста заедно с Димитър Бербатов, Борислав Михайлов, Христо Порточанов и Георги Захариев.

Кандидатурата на Христо Христов е издигната от Марица (Пловдив) и подкрепена от други клубове, имената на които все още не са обявени.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    3 1 Отговор
    От сегашния болник и алкохолик нищо не става,но и Бербатов е пълен боклук и е не годен за Президент на БФС!