27 Септември, 2021 22:05 2 137 10

Бразилец донесе успеха на Локо (Сф) срещу Славия, фенски сблъсъци опорочиха дербито

  • локомотив (софия)-
  • славия-
  • 1:0-
  • efbet лига

Около 20-та минута се стигна до много грозни сцени по трибуните, след като двете агитки тръгнаха на саморазправа

Бразилец донесе успеха на Локо (Сф) срещу Славия, фенски сблъсъци опорочиха дербито - 1
Кадър: Diema sport

Локомотив (София) успя да излъже Славия с минималното 1:0 в поредното столично дерби на деветия кръг в efbet Лига. Георги Вълчев беше изгонен с директен червен картон в 39-та минута. Октавио успя да се разпише в 56-та минута. Това се оказа и единственото попадение в мача, за да може "железничарите" да запишат нов престижен резултат в efbet Лига. Двубоят беше помрачен след няколко грозни сцени между феновете на двата клуба в началните минути на мача.

Първите 10-15 минути бяха доста предпазливи, като символичните домакини стигнаха до няколко ъглови удара, но нищо повече.

Около 20-та минута се стигна до много грозни сцени по трибуните, след като двете агитки тръгнаха на саморазправа. Полицията овладя нещата бързо.

Ерол Дост опита късмета си от около 20 метра в 24-та минута, но Александър Любенов спаси. В 39-та минута нещата за Славия станаха неприятни. Георги Вълчев удари с лакът съперник при въздушно единоборство, а след проверка на ВАР съдията реши, че трябва директно да изгони полузащитника.

Само три минути по-късно можеше да се стигне до попадение за гостите. След извеждащ пас на Петер Макрилос, Ертан Томбак изпусна сам срещу Александър Любенов, а при добавката изстрелът на Тони Тасев беше спасен.

Нова минута по-късно Октавио тества рефлексите на Светослав Вуцов, но стражът се справи добре. В добавеното време на частта Раел Лолала отново опита късмета си отдалеч, но Светослав Вуцов пак беше на ниво, за да избие в ъглов удар.

В началото на второто полувреме Светослав Вуцов отново трябваше да се намесва след удар на Октавио, а след това и Пламен Крачунов изпусна след удар с глава от ъглов удар.

В 56-та минута обаче домакините все пак се добраха до важния гол. След грешка пред наказателното поле на Славия Октавио достигна топката и с прецизен, ако не и особено силен удар, успя да преодолее заблудения Светослав Вуцов за 1:0.

Последваха нови изстрели за състава на домакините, но до нов гол така и не се стигаше. В 74-та минута Кемело Нгуена беше близо до попадения за "белите", но от чиста позиция не уцели вратата на Александър Любенов.

До края на двубоя нови сериозни положения нямаше, а възпитаниците на Иван Колев успяха да задържат победата в дербито и да зарадват буйните си привърженици.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Венци

    10 6 Отговор
    Си го обича тотото и това си е!!!
  • 2 Стоян Александров

    10 9 Отговор
    Алоооооо славистчето дето пише тук я по -полекичка. Слабия са слабаци. И продажници най- вече. Сега ще падне продажба яка. Венци може само това. Вън Венци -бензиностанцията оъ футбола ни, вън ..... Венци всички го мразят, а с него и Славия...

    Коментиран от #10

  • 3 Ахахахах

    5 8 Отговор
    Агитките искали да се сбият 100 на 100 човека, ама не им стигнали 160 и си викнали ушевите да стане меле, хахахахах
  • 4 поръчков

    8 7 Отговор
    Реферът от Варна беше решил и му бяха поръчали да пореже Славия и той си изпълни поръчката.
  • 5 Шпек Салам Народен

    7 6 Отговор
    Само Локоооо!!!
  • 6 Пръц

    4 4 Отговор
    Като знам Локо сф колко фена има ми е трудно да повярвам,че е имало масов бой с десетината фена на Славия

    Коментиран от #7

  • 7 Така е

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Пръц":

    Феновете на Локо и на Славия се сбили в един асансьор ... . стар лаф
  • 8 Добрич

    5 1 Отговор
    Президентът на кантонерите Бозата ще празнува с чаша боза в компанията на съдията Драганов. Дано му приседне, дано....
  • 9 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Абе тези два отбора от къде намериха фенове да се збият.Венци дет ги качил техните на почерпиш след всяка победа. Канил всичките и ги събирал в апартамента си, били толкова много, че се събирали на една маса в коридора му.
  • 10 хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Те локу не са продажници.Издигнаха най крадливия.Перукан :))))))