28 Септември, 2021 09:27 2 229 6

Венци Стефанов за хулиганските изцепки: Не играе ли тоягата – няма да се оправим

  • венци стефанов-
  • славия-
  • локомотив (софия)-
  • хулигански изцепки

"Докато полицията не си влезе в ролята, дотогава ще е така", категоричен бе президентът на Славия

Венци Стефанов за хулиганските изцепки: Не играе ли тоягата – няма да се оправим - 1
Снимка: БГНЕС

Силният човек в Славия - Венцеслав Стефанов, коментира пред репортери загубата на неговия отбор от Локомотив София с 0:1. Стефанов анализира и грозните сцени между феновете по трибуните.

"Това е най-слабият ни мач от началото. Пак останахме с 10 души. Дали е бил прав съдията или не, не мога да твърдя, но грозни сцени. Не беше провокирано от нашите фенове. Ние не искаме по този начин да се развиват двубоите", започна Стефанов.

"Не искам да влизам в полемики. Приятел съм с Иван Василев. Тук не става въпрос дали Василев е можел или не. Първите седем години са важните, не Иван да е падарин и да ходи при тях. Докато полицията не си влезе в ролята, дотогава ще е така. Това е нарушение на обществения ред. Нито БФС, нито президентите на клубовете могат да решат тези неща. Не играе ли тоягата – няма да се оправим. Почти никаква реакция нямаше, накрая се събудиха. 10 минути имаше екшън", добави шефът на "белите".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧленНаИзпълкома

    6 6 Отговор
    Венци полудява от глад и иска 100 тояги за себе си!
  • 2 Орел

    8 1 Отговор
    Защо бе, Боби Михайлов каза, че футболът ни е ок.
  • 3 Фффффф

    4 0 Отговор
    Защо само те въртят тоягата,а не ядат боя
  • 4 Локо Сф1956

    2 1 Отговор
    6 години Локо Сф. беше в изгнание по вина на собственик не плащал редовно данъци пред НАП. Вече в Първа лига феновете на Локо иизраснали -15-20 годишни срещат за първи път софийски фенове противници. Заради един опънат трансперант от Локо станаха препирните. Не толерирам локомотивчетата. Напомням им да не забравят случая с "Хебър" Пазарджик. Колокото до играта, Славия сами са си виновни за загубата.
  • 5 dron

    3 0 Отговор
    венци знае как си изкарваха парите в сик-с тоягата. само че сега вече други държат тоягата глупако.
  • 6 краси

    0 0 Отговор
    Комунист-безродник русофил!Мафиот-противен тип!