28 Септември, 2021 15:50 1 630 5

Адекватна намеса на полицията предотврати разрастване на напрежението на Локо Сф - Славия

  • славия-
  • локомотив софия-
  • полиция-
  • бой-
  • напрежение

Предприети са действия за установяване самоличността на предизвикалите конфликта и съответни мерки спрямо тях

Адекватна намеса на полицията предотврати разрастване на напрежението на Локо Сф - Славия - 1


С навременна и адекватна намеса столични полицаи предотвратиха разрастване на напрежение по време на футболната среща снощи между отборите на Локомотив София и Славия.

Вчера малко след 20.00 часа на Национален стадион „Васил Левски“ привърженици на отбора домакин, настанени в сектор А, се насочили към обособената зона за фенове на гостуващия отбор в сектор Г, при което възникнало напрежение между двете агитки. Въпреки предприетите действия от служители на частната фирма, ангажираната с охраната и пропускателния режим на спортното мероприятие, конфликтът не бил предотвратен.

С цел възстановяване и опазване на обществения ред се е наложила намесата на полицейските служители, които по същото време са обезпечавали сигурността в района около спортното съоръжени и не са имали ангажимент с вътрешната охрана. Предприети са действия за установяване самоличността на предизвикалите конфликта и съответни мерки спрямо тях.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай 1️⃣8️⃣

    6 1 Отговор
    Да го забранят този спорт щом се стига до намеса на полиция !Онзи ден на мача леввски цска имаше толкова полиция че все едно ще има гражданска война
  • 2 МИШ

    6 2 Отговор
    Един рейс ора,големи агитки,просто чудо.Напечен мач ,за купата на сламената шапка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Той

    3 0 Отговор
    Какава намеса на Т ....10 мин се млатиха и чак тогава се появи и нито ги прибра, нито ги понатупа. И футбола си е футбол, ако неможеш нещо да оправиш, викаш да го закриеш.....бреее мозък. На запад как забраниха с закони агити и фенски групи, пеосто е или затвор или пък со живот забрана да ходиш на мач
  • 5 Бойко

    0 0 Отговор
    Каквито са футболистите, такива са и агитките! Впрочем теаи агитки се ползват и от политиците, за лични услуги!
    Да го забранят този спорт. Нищо няма да загубим, само ще спечелим повече спокойствие и сигурност.