Last news in Fakti

29 Септември, 2021 11:16 3 404 1

Бивш халф на ЦСКА и национал на България пред трансфер в Англия

  • кристиян малинов-
  • цска-
  • трансфер-
  • льовен

Голяма е вероятността Кристиян да направи трансфер още през януари или най-късно през лятото

Бивш халф на ЦСКА и национал на България пред трансфер в Англия - 1

Бившият халф на ЦСКА и национал на България Кристиян Малинов е в полезрението на два английски отбора, съобщава БЛИЦ от достоверни източници.

Кефала, както е известен 27-годишният полузащитник, играе много силно за белгийския Льовен, където „червените“ го продадоха на 19 август 2020 година. Малинов е твърд титуляр за отбора си и често получава доста високи оценки от местната преса.

„Голяма е вероятността Кристиян да направи трансфер още през януари или най-късно през лятото. В плановете е на два английски отбора, както и на холандски и друг белгийски тим“, уточниха наши информатори.

Малинов получава редовно повиквателни в националния отбор от селекционера Ясен Петров. Той е част от състава и за предстоящите две световни квалификации – на 9 октомври с Литва във Вилнюс и на 12 октомври със Северна Ирландия в София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сър.Алекс Вергов

    4 2 Отговор
    Двата английски отбора които се борят за подписа на Кристиян Малинов са Манчестър Сити и Ливърпул, след което ще получи и златната топка на ФИФА....