Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 11:25 1 648 3

Футболист на Челси недоволство от рейтинга си в в компютърна игра

  • антонио рюдигер-
  • fifa 22-
  • фифа 22-
  • рейтинг

Във FIFA 22 Рюдигер е с една от най-високите оценки сред бранителите в Премиър лийг - 83, но...

Футболист на Челси недоволство от рейтинга си в в компютърна игра - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Футболистът на Челси Антонио Рюдигер е първата звезда, която публично изказа възмущението си от рейтинга, който е получил в най-новото издание на FIFA.

Във FIFA 22 Рюдигер е с една от най-високите оценки сред бранителите в Премиър лийг - 83, като за играта си в защита и за физиката си е оценен с по 84.Той обаче акцентира върху факта, че има само 75 пункта за своята скорост.

“Хайде, FIFA… 35,8 км/ч топ скорост на терена и само 75 във FIFA22?! От какво се нуждая, за да достигна скорост около 90? 50 км/ч?”, попита германският национал в своя Тиутър.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    6 4 Отговор
    Рюдигер ми звучи доста арийско 😁😁

    Коментиран от #2

  • 2 пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    серсем е, но от готините! ;)
    антрефиленцето е подвеждащо - той изразява възмущение от нещо конкретно, за което е апцалутно прав - един от най-бързите във висшата лига е.
  • 3 Винкело

    0 1 Отговор
    Вече били предлагали на пазара устройство, което по време на игра изпускало миризмата на мръсните чорапи на съответната звезда.