Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 20:00 4 549 10

Юмручен бой опорочи турнир по борба в Русия (ВИДЕО)

  • борба

Състезанието едва не прерасна в масов бой

Юмручен бой опорочи турнир по борба в Русия (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Юношески турнир по борба в руския град Наро-Фоминск бе опорочен от двама атлети, които си налетяха на бой след края на срещата помежду си, научихме от MMA.bg.

Двама борци в категория до 125 г. свободен стил се спречкаха още на тепиха, но прехвърлиха кавгата си в близост до трибуните, като едва не предизвикаха масово сбиване. Бързата намеса на треньорите обаче предотврати по-тежките последствия.

Подобни сцени не са рядкост на тези турнири в Русия, особено в регионите с нагнетено етническо напрежение.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАИСИЙ

    4 1 Отговор
    САМО КАКВА ДУМА „ДРАКА”🤔
  • 2 кавказците

    4 7 Отговор
    пак са .......... рашканците
  • 3 Кмет на Симитли

    13 3 Отговор
    Тоя с червения екип е от Дагестан, там акъла им е по-малко от шимпанзетата, още живеят в родово-общинския строй. Там жена ти ако се заговори с някой на улицата я трепят веднага.

    Коментиран от #8, #9

  • 4 Грульо

    2 1 Отговор
    Шамар по тиквата. :D
  • 5 Пак ли

    5 3 Отговор
    първобитните рашки?
  • 6 Казармен тип

    2 2 Отговор
    Ти гледай как полицаите се появиха на 2-та секунда (ОМОНовеца) и как тоя малкия, дето вкара левачка го изолираха моментално. Иначе с дагестанците си е нормално - то си се вижда дали на блондинката му пука - ходи си напред невъзмутимо. Не е до етническо напрежение, има си правила и етика. Дагестанеца си показа азиатските корени, а руснака - че тея бради не спасяват от удари. Дагестанеца си защити своето - ако искаше кръв, щеше да има, но пък направи провокация и ще си е герой сред своите - тоя малкия скакалец, затова и се включи, вдъхновен от Героя. Иначе са си като нашите от Максуда - само, когато са повечко се осмеляват да посягат и ако имаш мустаци, значи си турчин - тува е същото с брадите - вече са мъже. Подозирам, че в банята или съблекалнята са си спретнали тупаник и после са станали приятели - то там е нормално да се потрошат преди да се сприятелят
  • 7 cooldude

    0 0 Отговор
    Брадатият педал явно го провокира и трябваше да го дисквалифицират!
  • 8 Бягай ве сульо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кмет на Симитли":

    Виждал си Дагестан само на картинки
  • 9 Артур

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кмет на Симитли":

    Добре правят хората. жените вкъщи където им е мястото на вън само забулени иначе бой!
  • 10 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор
    Майко, майко брадите ги владеят вече тия!