Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 20:46 1 982 3

Гуардиола забранявал на Меси да прави секс след полунощ

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • самир насри-
  • лионел меси-
  • секс

При Гуардиола няма как да тренираш с групата, ако си с 2,5 кг над нормата

Гуардиола забранявал на Меси да прави секс след полунощ - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският специалист Пеп Гуардиола е известен с тактическите си прийоми на терена, но в последните дни излизат интересни разкрития за работата му в Барселона и най-вече за забраните, които каталунецът си е позволявал на „Камп Ноу”.

Бившият халф на Манчестър Сити Самир Насри направи интересни разкрития за характера на именития специалист, който определено може да се смята за един от най-великите мениджъри на нашето време.

Според думите на Насри, Гуардиола забранява секса на футболистите си, а като причина за това той изтъква по-бързото възстановяване на мускулите след мач.

“Гуардиола ми каза, че имам проблем. Каза ми го няколко пъти и ме изрита в задника. Когато се върнах от почивка след една година проблеми с контузии и в личния живот, определено не бях във форма”, спомня си Насри.

„Бях с около 4 килограма наднормено тегло. При Гуардиола няма как да тренираш с групата, ако си с 2,5 кг над нормата. Гуардиола тогава ми каза, че с моите качества не трябва да бъда в Сити, а в Барселона. Имахме разговор, той искаше да остана и да играя за него. Отказах му, защото той не можеше да ми гарантира титулярно място”, допълни Насри.

„За Гуардиола, неговите играчи трябва да правят секс само преди полунощ, за да имат добър сън, дори ако на следващия ден почиват. Гуардиола ми е казвал, че е прилагал това правило и на Меси и оттогава неговите мускули определено са се подобрили”, завърши Самир Насри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокито

    5 2 Отговор
    Е как пък ще разбере в колко часа проникваш в гаджето си..Да не стой на вратата и да слухти..

    Коментиран от #2

  • 2 Ха - тралала

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кокито":

    Именно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.