Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 20:30 1 854 0

От Ювентус пропуснали да привлекат Холанд за “жълти стотинки”

  • ювентус-
  • джузепе марота-
  • ерлинг холанд

“Бианконерите” отказали да платят 2 млн. евро за норвежеца преди няколко години

От Ювентус пропуснали да привлекат Холанд за “жълти стотинки”  - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен директор на Ювентус Джузепе Марота разкри, че торинци са били много близо до това да привлекат Ерлинг Холанд. Сделката е била почти на финалната права, но в последния момент “бианконерите” са отказали да платят 2 милиона евро за правата на норвежеца, който тогава е носил екипа на местния Молде.

“Една от най-големите ми грешки е, че провалих сделката за Холанд. Тогава още бях главен директор в Ювентус и имахме възможноста да го привлечем за само 2 млн. евро от Молде. В момента е невъзможно Холанд да дойде в Серия А - няма никакъв шанс италиански отбор да може да си го позволи”, добавя иначе един от най-успешните директори на Юве през новия век Бепе Марота.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА