Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 17:00 1 434 0

Агуеро отрязал Ювентус на два пъти

  • серхио агуеро-
  • барселона-
  • ювентус

В крайна сметка Агеуро напусна Манчестър Сити като свободен агент и подписа с Барселона

Агуеро отрязал Ювентус на два пъти - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинският нападател Серхио Агуеро е отказал да премине в тима на Ювентус на два пъти през миналото лято. За това разкрива испанското издание Sport.es. В крайна сметка Агеуро напусна Манчестър Сити като свободен агент и подписа с Барселона.

Преди да подпише с „каталунците”, Агуеро е отхвърлил две предложения на „старата госпожа”, като изтъкнал пред италианците, че голямото му желание е да играе заедно с Лионел Меси.

За съжаление на Агуеро обаче, Меси не успя да продължи контракта си с Барселона и напусна в посока Пари Сен Жермен.

Престоят на аржентинеца на „Камп Ноу” не започна по най-добрия начин, като той се контузи в приятелския турнир „Жоан Гампер” и пропусна първите мачове от сезона за Барселона.

Нападателят все пак поднови занимания и скоро може да направи своя официален дебют за испанския гранд, който се намира в сериозна игрова и финансова криза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА