14 Октомври, 2021 18:30 2 399 0

Арсенал и Ливърпул стартират наддаване за португалски плеймейкър

  • ренато санчес-
  • лил-
  • арсенал-
  • ливърпул

В Лил се надяват да спечелят сериозна сума за своята звезда

Арсенал и Ливърпул стартират наддаване за португалски плеймейкър - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал и Ливърпул страдат от липсата на широчина в центъра на терена и това се оказва повод двата отбора да влязат в задочен спор за португалски плеймейкър. 24-годишният Ренато Санчез мина през редица възходи и падения, но в Лил изглежда преоткри себе си и сякаш е готов да се пробва отново в един от водещите клубове в Европа.

Английското издание Team Talk смята, че „мърсисайдци“ и „лондончани“ се готови да започнат наддаването от €30 млн., но по всяка вероятност сумата ще набъбне сериозно.

Санчез бе в основата на шампионския сезон за Лил през миналия сезон, а през 2016 г. бе избран за „Най-добър млад играч“ на Европейското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА