Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 11:30 2 024 42

Стенли: Има голяма вероятност да има нов конгрес

  • стилиян петров-
  • бфс-
  • димитър бербатов

От екипа на Бербатов вярват, че адвокатите им ще си свършат работата

Стенли: Има голяма вероятност да има нов конгрес - 1
Снимка: БГНЕС

Очертава се съвсем скоро в Българският футболен съюз да има нов извънреден Конгрес, според един от кандидатите за Изпълкома - Стилиян Петров, научихме от самия него.

Има голяма вероятност да има нов конгрес. Това ще го оставя на адвокатите. Те работят усърдно върху това“, написа Стенли в страницата на кампанията му с Димитър Бербатов за президент във Facebook.

Легендата на Селтик и Астън Вила е убеден, че футболните клубове в страната най-накрая са видели алтернативата и са разбрали, че промяната е в техните ръце.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    2 42 Отговор
    Тримата глупаци имат отчайващ външен вид. :) Дали са си лакирали ноктите :) Стилянка много впити скули има и интересно от какво е!? :) Все едно излиза от клиника за лечение на алкохолици! :) Хайде желая ви успех в стремежа да преберете мангизите на БФС! Все пак сте подкрепяни от ГЕРБ :)

    Коментиран от #5, #8, #10

  • 2 Левски 1914

    5 19 Отговор
    Да да ще има обаче на куково лято.
  • 3 Мимчят

    7 3 Отговор
    ТРУДНА работа е да свалите Бобито.Ще бъде измислена нова стратегия и накрая може дири и с 1/2 глас,ама ще спечели при броенето.Ще има нова голяма врътка...Пак някой нещо няма да е разбрал...

    Коментиран от #12

  • 4 Ак Неделчев

    18 1 Отговор
    В България всички разбираме от футбол , политика и жени !
    Хайде оставете професионалистите да си свършат работата,без да намесвате, политиката!....а на Боби Михайлов вече му е време да се ориентира към винопроизводството.

    Коментиран от #13

  • 5 До 123

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Ти май забрави или не знаеш , че Стилиян пострада от рак на кръвта и се бори дълго време с коварната болест . Засрами се .

    Коментиран от #14

  • 6 3333

    18 1 Отговор
    Толкова ли ти е умственият ти капацитет, че си тръгнал да коментираш вида на Стилян? Вероятно толкова ти е сивото вещество и няма как да коментираш темата по същество. Интересно господин Михайлов от кого е подкрепян толкова време?

    Коментиран от #15, #18

  • 7 Веселушко

    4 7 Отговор
    Много добри футболисти бяха, ама като мениджъри са по зле и от Стоичков. Продадоха си името на алчни и безкруполни адвокати и туй то.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пари

    2 2 Отговор
    Няма проблем още 400 000 лева на вятъра. А после още веднъж да не се цепим от политиците. Момчете почукайте на вратата на Гриша Ганчев кажете му до 5 години ще направим ЦСКА да играе в полуфинал на ШЛ само с момчета от школата на ЦСКА😊. Да видите Гришата и Стоичо Младенов кск ще ви посрещнат с хляб и сол.
  • 10 Бай Стою касапина

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Пич,пишеш глупости. Забравяш, че Стилиян Петров страдаше от левкемия, с която се пребори успешно след сериозно лечение. Колкото до лечението на алкохолизъм то такова е нужно на Боби Михайлов. И колкото по-бързо вземе мерки, толкова по-добре за него. Анадънму?

    Коментиран от #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Красен Кралев

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мимчят":

    Не е трудно. Зад Бербатов стои Красен Кралев и всички ресурси на ГЕРБ. Скоро ГЕРБ ще превземе и БФС.

    Коментиран от #36

  • 13 ПРО

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ак Неделчев":

    Бербатов професионслист😊😊. Абе момче ти ако продаваш дюнери дали може да управляваш Кауфланд или Фантастико? Само в БГ герб спуска някого и го избират. Бербатов първо малко да се докаже, че може да управлява щото и Стоичков е най-добрият футболист, но като треньор не става. Да не говорим да управлява БФС.
  • 14 123

    1 10 Отговор

    До коментар #5 от "До 123":

    Аз не се срамувам да казвам мнението си! Твоят проблем не ме интересува :) А Стилиянка да ходи да се доизлекува, че има много болнав вид, а от какво.........Абе той си знае! :) Дотогава да търсят специалисти по психосоматика, защото отчаянието им може да ги накара и да си посегнат :)

    Коментиран от #23

  • 15 Прав си

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "3333":

    ОК а вие защо не коментирате какво е направил Михайлов а пишете че бил пияница? Същата работа. Дайте да видим CV то на Бербатив какво е управлявал до момента?

    Коментиран от #20

  • 16 хорейшио

    3 1 Отговор
    Не случайно в новото изпълнително бюро на БФС влезе човекът на ДПС, както и сричащият депутат от ГЕРБ.. На тях ще се разчита да лобират в съда, за да се запази статуквото на Перуката
  • 17 Левски 1914

    4 5 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Стою касапина":

    Какво ще кажеш за това дето казва много уважавания професор Александър Томов,че на армията е Литекс – Етрополе?

    Коментиран от #22

  • 18 Опа

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "3333":

    Той няма нито умствен капицитет нито гънки по мозъка!!!! Всички ли забравиха пияният (танц на Боби???? Забравиха и от кои отбори вече падаме или до къде стигат клубните ни отбори? Е някой ще каже ама Лудогорец!!! да ама там има само един българин? Е явно интереса клати феса но феса с Михайлов няма да го има. Така де за футбола ни става дума.

    Коментиран от #21, #24

  • 19 един от многото

    1 2 Отговор
    Тези от БСФС , да не би да ги хвана инерцията на държавата ни за избори?
  • 20 Бате

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Прав си":

    А защо не ни обясниш, аджаба, какво е управлявал Михайлов? Вратарската мрежа и топките? Остроуник!!!!

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Самочувствие

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Опа":

    А ЦСКА-рите плюят плюят а не са дали едно момче от школата си. Кой да извика Ясен може би Кайседо, Баи, Юга, Кери, Варела кажи кой. Като плюете вижте вие какво правите. Вземете Бербатов да оправи ЦСКА изкарайте от школата няколко момчета да отидат в Европа после се биите в гърдите.

    Коментиран от #32

  • 25 Провери

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Бате":

    Михайлов спира с футбола 2000 година и става шеф на БФС 2005. Всеки може да провери управленският опит на Михайлов за 5 години а той е голям. Първо провери преди да се излагаш.

    Коментиран от #29

  • 26 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Стою касапина":

    Питам те как ще коментираш думите на Александър Томов, защото сега те видях, че пишеш?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бате

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Провери":

    Бате, бате, пак слагаш каруцата преди коня. АБЕ КАКЪВ ОПИТ Е ИМАЛ ПРЕДИ ДА СТАНЕ шеф на БФС? Какъв опит пък той е имал.? Ей я не се прави на не разбрал. Излагъл съм се? За на Михайлов СV става навъпрос или той цял живот си е бил шеф а?

    Коментиран от #35

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 123

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Опа":

    Естествено, че няма да ме изгонят! :) Моето лице още е запазило човешкият си образ, а на Берболина изобразява паричен знак :) Разлика в културите! При вас тумбака владее тялото, а при мен - Духът :) Знам, че няма да можеш да асимилира написаното, но може поне да опиташ :)

    Коментиран от #33

  • 32 Опа

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Самочувствие":

    Човече, докато се делим на левскари, цесекари, стражари и каквито искаш национала си заминава. Не ме интерасува Михайлов левскар ли е Бербатов цесекар ли е. Важното е футбола в България. Да Ясен няма откъде да повика футболисти и това е ясно (сам ми изреди един куп странни имена) но каква е прицината за това? Кой е шефа на БФС и то от толкова години? И не е виновен ли? Сега се сетил да взима мерки. Никой не плювам те сами се оплюват. И Бербатов да стане шеф утре ние какво си мислим че ще стане? Хей така за два дни ще се оправим. Школите, пътя и посоката и минимум 5години харесван не харесван това не ми харесва но е самата истина.

    Коментиран от #37

  • 33 Опа

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "123":

    Опа, Индия и човешки образ? Уникален мозък си

    Коментиран от #34

  • 34 123

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Опа":

    Естествено е да съм уникален мозък, нещо, което е непостижимо за теб :) Благодаря за обективната оценка :)
  • 35 Опит

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Бате":

    Явно си неграмотен и не може да провериш. След приключване от футбола 1999 г. Б Михайлов влиза в ръководството на Левски. След това от 2000 година е член на изпълкома. Също става заместник председател на държавната агенция за младежта и спорта. 2001 година става първи вицепрезидент и заместник на Иван Славков в БФС. И чак 2005 става президент!!! Разбра ли сега какъв е пътя на повечето кандидати за президенти. Първо почват в клубовете си от там набират опит влизат в изпълкома от там заместници и накрая катерят върха. ЦСКА ако иска да нсправи услуга на Бербатов трябва да го направи поне спортен директор това е една добра база да катери върха. Сега провери възхода на Костадинов и Лечков не са просто едни футболисти.
  • 36 Мимчят

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Красен Кралев":

    И това е трудна работа.Кралев едва ли ще е в управлението...

    Коментиран от #38

  • 37 Ревлювци

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Опа":

    Разликата между нас и вас е че ние не казваме пред фалит сме щото Михайлов е виновен!!! Не ние сме си виновен. И не само това Михайлов ви помогна да играете в А група помага и на Левски да имаме лиценз. Защо да взема лицензи кой ще спечели от това, Боби е много мек и добър даже.
    Другото плюете по Михайлов що няма национал ама представи си сложи квоти за чужденци тогава точно вие дето плюете няма да видите Европа щото имате 9 титуляра чужденци и още толкова резерви. Все пак живеем в 21 век парите са важни отбора да се издържа не е работа на Михайлов да забранява на частните отбори да пускат чужденци и да ги фалира така щото няма да има приходи. Дано Стойчо Младенов и Станимир Стойлов да намерят правилният микс между чужденци и българи без забрани така че всички да са доволни.

    Коментиран от #39

  • 38 Красен Кралев

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Мимчят":

    Кралев управлява повечето кметове на ГЕРБ!!! Да кмета не може да повлияе на Левски или Славия, но в малките градове от кмета зависи да си жив. Между другото може да провериш на какво се дължи възхода и падението на Арда тогава всичко ще ти се изясни.

    Коментиран от #40

  • 39 Опа

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Ревлювци":

    Чякай, чякай кой е (нас и вас? Нима не можеш да обичаш футбола без да си нито от Левски, ЦСКА и който и да е било друг? Отдавна не съм привърженик на никой (до някъде на Монтана защото съм от там) след като видях вечното дерби изпълнено със странни цветове. Само едни сини и червени фланелки напълнени с черен цвят и от време на проблясъци на бяли зъби. Не ме разбирай неправилно. Дали на този пост е Михайлов или някой друг няма значение важното е нещата да вървят а те не вървят. Или съм грешка? Националния отбор ми е важен а така явно не става.

    Коментиран от #41

  • 40 Мимчят

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Красен Кралев":

    Да далаверата е голяма навсякъде..
  • 41 Стратегия

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Опа":

    Националният отбор зависи от клубовете. Клубовете от собствениците. Лудите играят само с чужденци, ЦСКА се видя с пари започна да копира Лудите. Левски е много зле, Варна, Бургас, Плевен, Русе слаби. Славия са загадка уж добре ама не съвсем. Само Пловдив дават лъч светлина браво на Локото и Ботев. Дано Левски да последва Ботев и да направят добър отбор. Но не може да сравняваш футбола през 90те и сега вече трябват много пари а в българия ги няма. Ако тръгнеш само с школата пак си загубен. Трудно е и на собствениците.

    Коментиран от #42

  • 42 Опа

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Стратегия":

    Да така е! Всичко е така. Но ми е интересна ролята държавата? Нима не можеше да даде стадионите на отборите примерно за 50 години. Да си оправи законите за спорта за спонсорите за данъците им и да следи изкъсо. И нямаше да се случва това с ЦСКА (сега иди го ги разбери то ти е ЦСКА, Литекс, ЦСКА 1948) и Левски и Ботев и Локото. Ама ние сме велики (политиците) когато идват избори!!! а после? кой както може да се оправя ако може. И за това сега на Ясен му пуши главата и още дълго ще пуши, ако го не сменят разбираше(дано са разбрали че нещата не зависят само от треньора). Но някаква промяна трябва да има