Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 14:15 2 062 4

„Българския лъв“ има нужда от нашата подкрепа!

  • никола цолов-
  • formula 1-
  • картинг-
  • дарение

Младата ни надежда в автомобилизма се нужда от помощ, за да завърши успешно сезона

За пръв път в историята си България може да има свой представител във Formula 1, благодарение на младия Никола Цолов. По-рано ви запознахме с историята на момчето, което за мнозина вече става по-известен като „Българския лъв“. Но, както прекалено често става с родните таланти, парите са основна пречка за разгръщането на пълния им потенциала. По тази причина ние от Факти ще се опитаме да му помогнем, като ви направи съпричастни.

Цолов и семейството му все още не са успели да привлекат нужните спонсори, за да подсигурят участието му на предстоящото Световно първенство по картинг в Испания, въпреки че той има реален шанс, за да спечели състезанието. Към момента не му достигат €25 000, а стартът на шампионата е на 31 октомври.

В социалните мрежи е организирана дарителска кампания за 14-годишния пилот от школата на Фернандо Алонсо. А самият той остави съобщение за всеки, който би искал да го подкрепи в тази надпревара.

На 31-ви октомври, на картинг писта Кампилос, в Испания, ще се проведе най-важното за мен състезание - Световното първенство като имам реален шанс да се боря за победата. За да мога да участвам и да покажа най-доброто от себе си, ми е необходима сумата от 25 000 евро“, гласи част от публикацията, която може да откриете в пълния ѝ вид тук!

Ето и къде можем да направим своя принос за развитието на „Българския лъв“:

IBAN: BG47UBBS80021089709440
BIC: UBBSBGSF
Beneficiary: TSOLOV
Revolut - EUR / BGN / ALL
-------------------------
IBAN: LT52 3250 0436 4397 7082
BIC: REVOLT21
Beneficiary: Miroslava Tsolova - майка


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрижен

    3 0 Отговор
    Успех на момчето, ама родителите му нямат 25 000 евро за картинг, а ни пишете за място в болид на F1?!? Та то струва над 10 милиона на сезон, че и много повече...

    Коментиран от #2

  • 2 Иво

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Загрижен":

    то от картинга се почва,и като е талан ще пробие
  • 3 Циган

    0 0 Отговор
    Няма ли корона вирус по европейските и световни писти или вече свърши 😓😴
  • 4 Смотан старец

    0 0 Отговор
    Абе и аз искам ново колело АМА НЯМА ПАРИ