Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 09:49 5 585 7

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова не стигна до златото в Пореч

  • ивет горанова-
  • сребърен медал-
  • балканско първенство-
  • пореч

Горанова записа четири победи в категория до 55 килограма в дисциплината кумите, но на финала загуби от туркинята Туба Якан

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова не стигна до златото в Пореч - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Ивет Горанова спечели сребърен медал на 23-ото Балканско първенство по олимпийско карате за мъже и жени в хърватския град Пореч.

Олимпийската шампионка от Токио 2020 Горанова записа четири победи в категория до 55 килограма в дисциплината кумите, но на финала загуби от туркинята Туба Якан, която е двукратна европейска шампионка от Будапеща 2013 и Измит 2017.

Въпреки поражението, българката остава в добро настроение и продължава подготовката за Световното първенство след месец в Дубай, където целта е единствено титлата.

Марин Маринов пък стана шампион в четвъртия Балкански шампионат по карате за ветерани също в Пореч. Треньорът ни в националния отбор на БНФК Олимпийско карате завоюва златен медал на кумите в категория до 75 кг и бронз в дисциплината ката.

Балканско първенство по олимпийско карате за мъже и жени в Пореч (Хърватия) завършва в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    9 31 Отговор
    Омекна и дупарата и на тая ..

    Коментиран от #5

  • 2 ГДР-иеца който говори на ГДР-ииски!!

    11 3 Отговор
    Браво само на пред и на горе поглед на зад само за не извлечени ползи!
  • 3 Сърп и чук

    4 5 Отговор
    Ай, стига! През ден фестивал!
  • 4 смерш

    0 0 Отговор
    Глупоста е неизлечим дефект!
  • 5 наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шопо":

    не знам дали и е омекнала дупарата,но на теб ти е олабила фасунгата
  • 6 Нищо!

    4 0 Отговор
    Следващия път!
  • 7 Иван

    2 1 Отговор
    Ами типично по български манталитет,след като вземат важно състезание, Българите им дай само фукня банкети позьорски снимчици четкане и величаене,и забравят да тренират и да се усаваршенстват.Пример Сащ 94 биха Франция и Германия и Нигерия и Италия тренират а наще ядене и пиене по басеинчетата пък после що Нигерия и Италия ни бият на футбол.