Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 14:55 5 056 12

Лоша новина за Новак Джокович

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт

Сърбинът е сред най-известните противници на ваксините и упорито отказва да си постави някой от препаратите срещу коронавируса

Лоша новина за Новак Джокович - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович най-вероятно няма да може да защитава трофея си на Аустрелиън Оупън (17-30 януари 2022 г.). Това гласи последното решение на властите в Австралия, които решиха да затегнат максимално контрола и да засилят ограниченията към неваксинираните хора.

Сърбинът е сред най-известните противници на ваксините и упорито отказва да си постави някой от препаратите срещу коронавируса.

Преди дни беше взето решение да бъде направено изключение за тенисистите на Аустрелиън Оупън, но при положение, че пристигнат с негативен PCR тест и останат за две седмици под карантина.

Днес премиерът на щата Виктория (със столица Мелбърн, където се намират кортовете за турнира) Даниел Андрюс обяви, че няма да бъдат направени изключения за никого.

"Неваксинираните няма да могат да влизат в страната, в кръчми, кафенета, ресторанти, като и да присъстват или участват във всякакви други прояви. Няма да правим изключения и така ще решим основно проблема с разпространението на заразата", отсече Андрюс и подчерта, че ако феновете по трибуните са ваксинирани, същото трябва да се отнася и за играчите.

Припомняме, че Новак Джокович e тенисистът с най-много титли - 9 от Аустрелиън Оупън, включително в последните три години.

Самият сърбин обяви преди време, че не е сигурен дали ще участва на турнира заради очакваните рестрикции, но отказа да признае дали е неваксиниран, определяйки информацията като лична.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 26 Отговор
    Ноле е голям, но на балканския си манталитет не изменя... Много ясно, че не си е сложил ваксина и много ясно, че ако все още са така нещата, ще си сложи! Щото ако е здрав и във форма едва ли ще пропусне възможността за АО и няколкото милиона!
  • 2 Орел

    8 11 Отговор
    Помислих, че е умрял от страх от Гришо Лолитков.

    Коментиран от #3

  • 3 697

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Орел":

    Ти пък какъв орел си. Ти си най-обикновена хлебарка. На Гришо не можеш и прахта да му дишаш. Можеш само да си гризеш ноктите от злоба. Аман от неудачници.
  • 4 Жендърите се уплашиха

    21 5 Отговор
    По всякакъв начин пречат на най-великия тенесис за всички времена
  • 5 Надал

    3 15 Отговор
    Тоя дето зарази всичките, включително и Гришката с Covid-19 на неговото турнирче чалга афтър парти. Не се ичим от грешките си балканците.
  • 6 Перо

    6 0 Отговор
    Защо толупа не му даде “акъл”?
  • 7 no name no face no numberИ

    14 4 Отговор
    Браво Новак да не ти пука тия австралийски сатанисти не заслужават и грам внимание Ваксините за недоказани препарати само неадекватници буха рискували да сложат нещо без гаранции за тяхното здраве
  • 8 абг

    1 5 Отговор
    Жереми Шарди вече прекрати кариерата си след втората игла. Кой тенесист отсега нататък, ще реши да си набоде някоя от експерименталките след като знае какво се е случило с негов колега от топ 50 ?
  • 9 Румен

    2 1 Отговор
    Дано не окапят някои на корта,както се случи с Ериксен на терена.
  • 10 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    АВСТРАЛИЙЦИТЕ СА ПОДАННИЦИ --СИРЕЧ "РОБИ " НА БАБИШКЕРАТА "КРАЛИЦА " ---И И ПЛАЩАТ ДАНЪК -ЕЖЕГОДНО !!! КОЛКО ТЪ П ТРЯБВА- ЗА ДА СИ ПОДАННИК / А КАНАДЦИ / !?!?!?!?!? БРИТАНЦИТЕ СА СИ ТЪ ПИ ПО РОЖДЕНИЕ И ОБИЧАТ ДА СА ПОДАННИЦИ НА КРАЛИЦА И ДА И ПЛАЩАТ ДАНЪК ОТ ТРУДА СИ !!!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 3333

    3 2 Отговор
    Едиснтвеният с акъл в главата си, силно ме съмнява да им се поддаде на изнудването на Австралия, да си го ираят те.