Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 09:17 1 213 2

Гришо стартира на турнира от Мастърс сериите в Париж днес

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис нс корт-
  • ришар гаске

Негов съперник е френският ветеран Ришар Гаске, а двубоят ще започне около 16 часа

Днес Григор Димитров ще изиграе първия си мач на турнира от Мастърс сериите в Париж. Негов съперник е френският ветеран Ришар Гаске, а двубоят ще започне около 16 часа.

Григор има три победи и пет загуби срещу 74-ия в световната ранглиста, но последният им двубой е именно в парижкия “Мастърс” през 2017 година, когато българинът спечели с 6:4, 6:4. Той надви Гаске и на Australian Open с 6:3, 6:2, 6:4, както и на “Мастърс”-а в Шанхай през 2016-а с 6:4, 6:4.

Предишните пет мача помежду им обаче приключиха успешно за Гаске - през 2011-а в Дубай, през 2012-а на “Ролан Гарос” и в Банкок, през 2013-а на “Мастърс”-а в Рим и през 2015-а на “Уимбълдън”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    1 3 Отговор
    Гришо ЩЕ стартира на турнира от Мастърс сериите в Париж. Върти ключа,пали двигателя,включва на първа скорост и Газ! Стартира вън от турнира.
  • 2 Иван Грозни

    2 1 Отговор
    Да няма някакво объркване около думата стартира? Да не се окаже на..ра. Нека да изчакаме щото Гришата е непредвидим.