5 Ноември, 2021 17:00 3 091 0

Майк Тайсън: Канело ще убие Плант

  • канело алварес-
  • кейлъб плант-
  • майк тайсън

Безспорната шампионска титла в суперсредна категория е заложена този уикенд

Майк Тайсън: Канело ще убие Плант - 1
Снимка: БГНЕС

Саул „Канело“ Алварез и Кейлъб Плант излизат този уикенд в мач, който ще определи безспорния световен шампион в суперсредна категория, а легендата Майк Тайсън е категоричен в избора си на фаворит от срещата, спирайки се на мексиканеца.

Канело ще го нокаутира. Плант ще бъде разбит. С двама души на ринга всичко е възможно, но аз смятам, че този тип ще го убие“, каза „Железния Майк“, цитиран от Marca.

Британецът не прие хладнокръвно думите на легендата и дори му припомни битката с Бъстър Дъглас през 1999 г., когато Тайсън загуби, въпреки че всички бяха убедени в успеха му.

Победата в двубой включва много повече от това просто да си по-силният“, каза носителят на шампионския пояс в IBF.

Мачът ще се проведе в Лас Вегас на 6 ноември, а след края му един от двамата ще стане притежател на всички значими шампионски пояси в своята дивизия, за да се назове безспорен шампион.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА