Last news in Fakti

31 Март, 2013 18:16 2 575 1

Хей иска мач срещу Кобрата

  • хей-
  • кобрата
Хей иска мач срещу Кобрата - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дейвид Хей преговаря за двубой с Кубрат Пулев, разкри друг боксьор в тежка категория - Мануел Чар.

Именно Чар е големият желаещ да излезе срещу Хей през лятото.

Самият британец обяви, че се връща на ринга през юни, а мениджърът му Адам Буут разкри, че избира за негов противник измежду петима боксьори, които не са англичани.

Спомена се и името на Пулев, а сега самият Чар в "Туитър" потвърди за преговори между промоутърите на българина и мениджърите на Хей.

"Буут говори още с Пулев, Хелениус и Поветкин", написа германският боксьор.

Самият шанс да има двубой между Хей и Пулев не е голям, тъй като по същото време или малко по-късно българинът ще трябва да излезе срещу победителя от мача между Тайсън Фюри и Стив Кънингам.

С него Пулев ще се бие, за да си осигури при победа мача със световния шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4321

    0 0 Отговор
    Успех Кобра,
    който и да е нали е стъпил и той на земята,няма да литне та да избяга.