Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 11:43 6 420 5

Майк Тайсън направи шокиращи разкрития за живота си

  • майк тайсън

Железния призна, че преди четири години е взимал от отровата на вид жаба

Майк Тайсън направи шокиращи разкрития за живота си - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Легендарният боксьор Майк Тайсън продължи да акцентира върху екстравагантния си стил и ритуали, които прави в живота. Последното разкритие от американеца дойде пред New York Post, за който говори, че преди четири години е взимал от отровата на вид жаба, произхождаща от Сонора, Мексико.

„Поглъщах отровата на тази жаба 53 пъти, но нищо няма сравнение от първия път, когато „умрях” несъзнателно. Реших да предизвикам себе си. Употребявах тежки наркотици като кокаин, така че защо да не пробвах това? Това е друго измерение”, каза Тайсън.

„Бях развалина преди този момент. Това е най-тежкият съперник, срещу който съм се сблъсквал – това бях аз самият. Имах ниско самочувствие в този момент, а това се случва при хора с голямо его”, сподели той на конференция, проведена в Маями за подобен тип вещества.

Тайсън също така разкри, че е бил подтикнат да стори това от негов приятел, Последвалите опити обаче са му помогнали да свали 45 килограма, той се уравновесил и се с помирил със съпругата си. „Хората виждат как съм се променил. Умът ми не разбира какво се е случило, но животът ми се подобри напълно. Единствената цел на жабата е да достигнеш пълния си потенциал и да видиш света по различен начин – че всички сме еднакви и всичко е любов”, обясни 55-годишният американец, който дори има развъдник на този вид жаби в собственото ранчо.

„При моите „пътувания” след употребата ѝ съм виждал, че смъртта е красива. Животът и смъртта трябва да са красиви, макар че смъртта има лоша репутация. Жабата ме научи, че няма да остана тук завинаги и всеки има билет за „горе”. Помогна ми да съм по-креативен и да се концентрирам”, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 16 Отговор
    Дори един тежък удар в главата води до тежки увреждания. Този индивидиум е получавал десетки, в свърхтежката категория!! Мозъкът му е пихтия. Нервната система е на ти-рекс, а душата е куха, той я напулва с каквото може...

    Коментиран от #5

  • 2 Един Човек

    19 1 Отговор
    Най великите в бокса раждали се някога,Той и Холифийлд !!Не само победите правят човека легенда!!Стилът,агресията,силата,физиката ,поведението на ринга ги правят великани пред другите !!

    Коментиран от #3

  • 3 Komapak

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Един Човек":

    Да профукаш 250млн долара също го могат малцина. Талант си трябва... 😄
  • 4 ФОНЧО I

    5 4 Отговор
    Бойко Борисов я измислил тази жаба и я подари на ЦКС-то още преди промените 1989 г. Има си развъдник в Банкя. Беше шеф на федерацията на фермерите за още такива жаби. Подари и на Путин! Сега Майк Тайсън само претопля тази стара манджа.
  • 5 Той

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Духовните практики и шаманските ритуали като част от тях не са хапка за всяко мозъче...Kcaniba