3 Декември, 2021 15:57 1 397 2

Джокович изчетка хърватите преди историческия сблъсък днес

  • новак джокович-
  • марин чилич-
  • купа дейвис-
  • сърбия-хърватия

"В хърватския отбор са събрани отлични момчета", отчете световният номер 1 преди днешния мач между Сърбия и Хърватия за Купа Дейвис

Джокович изчетка хърватите преди историческия сблъсък днес - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Първата ракета в мъжкия тенис Новак Джокович оцени по достойнство качеството на отбора на Хърватия, но смята, че той и останалите сръбски тенисисти имат предимство преди днешния полуфинал в турнира за Купа Дейвис.

Двата отбора ще се срещнат в Мадрид в предпоследното стъпало преди битката за трофея в неофициалното отборно първенство при мъжете. Другата полуфинална битка е между Германия и Русия, която ще се играе утре, отново в Мадрид.

Джокович отличи специално ветерана Марин Чилич, който някога е достигал до номер 3 в ранглистата на АТР.

"Вече казах, че в хърватския отбор са събрани отлични момчета. Много добре познавам Чилич, с него имахме битки от много висока класа. А Борна Гойо е една от големите изненади в този турнир, след като събра две победи. Освен това, той победи Сонего в Италия.

"Но като отчитам, че в нашия отбор има много добра химия между играчите и екипа, чувствам, че можем да победим. Разбира се, моята задача е да излизам на корта и да печеля всеки мач. Пределно сме мотивирани да спечелим турнира, заяви Джокович пред Tennis World USA.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    3 0 Отговор
    Нищо не е изчеткал Джокович. Това са дежурните комплименти, разменяни между културните хора. От другата страна на монетата е маймунският театър, разиграван от боксьорите.
  • 2 въпросче

    3 0 Отговор
    Другата полуфинална битка е между Германия и Русия. Дзверо срещу Медведа ли ще е?