Last news in Fakti

9 Април, 2013 19:42 1 112 0

Вуцов: Закривайте футбола ни!

  • локомотив софия-
  • славия-
  • вуцов
Вуцов: Закривайте футбола ни! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Славия Велислав Вуцов остана силно разочарован от загубата на тима му от Локомотив София с 0:1 в мач от 21-вия кръг на "А" група. Вили изтъкна множество причини за поражението, като акцентира на лошото състояние на терена в Своге, където се игра мачът. Според Вуцов щом дерби като Локо - Славия се играе при такива условя, футболът ни трябва да се закрие. Специалистът потърси причините за загубата и в своя отбор, който не е показал борбен дух.

"Загубихме поради много причини. Трябваше да стиснем зъби и да се преборим. Като не успяхме, ще страдаме. На този терен е безумие да се играе мач като Славия - Локомотив (София). При това положение трябва с декрет да се закрие футбола ни. Тук футбол няма - има война. И ние сме си виновни, но това не е обстановка за такъв двубой", каза Вуцов след мача.
 
Вили нападна и съдията на срещата Никола Попов, като според него реферът не се е справил с мача.
 
"Тоя съдия или беше подкован, закова, накован или изобщо не може. Второто полувреме не ни даде да минем центъра. Фаулът преди да ни вкарат гол изобщо го нямаше. Имам сериозни съмнения и за засада при попадението", обясни още Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА