Last news in Fakti

10 Декември, 2021 10:25 5 264 6

Арестуваха двукратен олимпийски шампион за изнасилване на малолетно момиче

  • яник аниел-
  • олимпийски шампион-
  • плуване-
  • арест-
  • изнасилване-
  • малолетна

29-годишният Аниел е с постоянна мярка задържане под стража

Арестуваха двукратен олимпийски шампион за изнасилване на малолетно момиче - 1
Снимка: БГНЕС

Двукратният олимпийски шампион Яник Аниел е арестуван. Причината за това е подадена жалба срещу него за изнасилване на малолетно момиче, обявиха френските медии.

Според публикуваните информации, включително и в авторитетния спортен вестник „L'Equipe“, 29-годишният Аниел е с постоянна мярка задържане под стража.

Арестуваха двукратен олимпийски шампион за изнасилване на малолетно момиче

Медиите съобщават, че бившият плувец е арестуван, след като през лятото срещу него е подадена жалба от състезателка по плуване, с която Яник Аниел е тренирал в басейна на град Мюлуз в периода 2014-16 г.

„L'Equipe“ информира, че по това време жертвата е била на 15 години. Няколко други плувци – бивши и настоящи, вече са били разпитани като част от разследването.

Яник Аниел печели два златни и един сребърен медали от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Освен това има две златни и едно сребърно отличия от световни първенства. През 2016 г. той прекрати състезателната си кариера.

Арестуваха двукратен олимпийски шампион за изнасилване на малолетно момиче


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 днес

    17 0 Отговор
    Ако попадне в български съд - ще го охправдаят, защото е прославял държавата - справка - пияницата кънкьор, който уби хора, карайки пиян возилото си. Освен това - изнасилване след 10 години оплакване - нещо май е свързано със слава и пари.
  • 2 Тази, “изнасилената” е

    24 1 Отговор
    Чакала 6 години да възмъжее ли, че чак сега е подала жалба? Или чак сега е осъзнала, че момчето е вече богато и има какво да му вземе?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Съдията Дред

    7 0 Отговор
    Чудно как ще съберат доказателства след толкова години ? Но като гледам в щатите как е - една се оплаква, след това други викат - "и мен, и мен" , и си стават взаимно свидетелки. На самият акт няма свидетели, ама говорят, как им се била оплакала , и те на нея. И човека заминава за затвора. Там поне го хранят, и го настаняват, щото вече са му взели всичко, и на свобода остава на улицата.
  • 5 Двуличната Франция

    2 1 Отговор
    Щяха да надуят такъв рев, ако беше тъмнокож или с чужди корени... ама нали си е "техен" човек.
  • 6 Доктора

    2 1 Отговор
    Бил и е една инжекция направена от кожа. Какво толкова?