Last news in Fakti

16 Декември, 2021 21:15 2 558 19

Ясен Петров е доволен от жребия

  • ясен петров-
  • българия

Националният селекционер не смята, че страната ни ще има особени проблеми със спечелване на групата

Ясен Петров е доволен от жребия - 1
Снимка: БГНЕС

България се падна в една група със Северна Македония, Грузия и Гибралтар за предстоящата Лига на нациите и макар да изглежда, че конкуренцията е доста сериозна, националният селекционер е доволен.

Жребият, който ни се падна, е изключително добър. Без да подценявам нито един от противниците, защото не сме в ситуация да подценяваме, който и да било“, каза Ясен Петров в коментар на страницата на националния отбор.

Целта пред селекционера е спечелване на първото място, от където ще може да атакува място на Европейското първенство през 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясен Пакпадналов

    19 7 Отговор
    Е нали сме по-силни от германците, че ще се справим леко с макетата. Ало я проучете македонците в кои отбори играят и ги сравнете с нашите футбалерини.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 По добри сме

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ясен Пакпадналов":

    И къде играят македонците дай да видим? Ама били Германия един мач, обаче като дойде решаващият мач 4:0 им набутаха. То и ние направихме равен със световният шампион Италия.

    Коментиран от #7

  • 3 фергюсън

    10 9 Отговор
    В държава ни футбола е развит толкова ,колкото на боко тиквата !,
  • 4 Ще има и още

    13 10 Отговор

    До коментар #1 от "Ясен Пакпадналов":

    В допълнение - за македонците ще е въпрос на живот и смърт да ни ометат с двуцифрен резултат, докато точно обратното - на нашите татуирани гелове им е точно през оная работа кой с колко ще си оправя головата разлика за наша сметка. Лошо, трябва да закрият националният тим...
  • 5 Над всичко

    13 2 Отговор
    Бой по макетата, където искат да си играят, ще ги бием и с юношите!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Разсъждавай

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Над всичко":

    ... трезво!!! Не шовинистично!!!
  • 7 Ясен Пакпадналов

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "По добри сме":

    Райо Валекано, Леванте, Наполи, Шалке 04, Истанбулспор, Олборг, Видеотон, МТК, Динамо Загреб... А сега е твой ред да изброиш нашите себеподобия къде са затрити. И не ни споменавай онзи жалък мач с адзурите, че с него само може да нахъсаш още повече макетата.

    Коментиран от #9

  • 8 Реалист

    10 8 Отговор
    Очаква ни свирепа битка с Гибралтар. Мъжки сблъсък. Дано нашите лъвове ги надиграят

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Жребият е добър

    12 7 Отговор
    имаме шанс да не сме последни.
  • 11 Бухахаха

    4 9 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    Ще бъде много напечен и оспорван мач с по едно положение и половина за всеки отбор
  • 12 Не само Ясен е....

    4 9 Отговор
    Доволен от жребия...цялата планета е доволна, така..бием северноескимосмакедонците, после опаткваме южните, източните, западните..и всякакви македонци, грузинците и сервитьорите от Гиблартар не ги броя, на европейското ще опердашиме..всички..и..Урсула фон дер..как беше по нататък???, ще се омъжи за наш Кирчо. И ставаме ЕВРО шампиони.
  • 13 Поредният

    2 8 Отговор
    празноглавец.
  • 14 Букмейкър

    6 7 Отговор
    Залагам едно евро, че ще завършим наравно с Гиблартар в София..1:1, и Кирчо Десподов ще изравни в 95мин.от центъра. И, Ясен ще изяде две седалки от кеф..и ще плаче от радост..три дни.

    Коментиран от #16

  • 15 Читател на Факти

    3 6 Отговор
    Добър,хубав жребий казва треьора и като видях до къде сме стигнали та да сме в тоя поток от отбори полужението е трагедия.Ще се радваме ако евентуално победим Гибралтар.УЖАС.А той се радва човека най вероятно на заплатата,от Борко мокетената пияна перука
  • 16 Боби Михайлов

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "Букмейкър":

    Няма страшно! Уредил съм да играем мача на стадиона в Червен бряг, на много тежък, кален терен на който ще изравним силите и очаквам трудна победа с 1:0 от Дузпа на Десподов
  • 17 идея си нямам

    3 4 Отговор
    Не знам от какво е доволен.Имат играчи от Шалке,аек ларнака(на първо място са в кипър),олборг (4-то място) ,малмьо ,шериф(биха реал като гости) ,наполи, грасхопърс,леванте,хайдук (сплит ) ,двама в динамо загреб и райо велекано......срама ще е голям

    Коментиран от #18

  • 18 Мутри

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "идея си нямам":

    И колко мача има Чурльо за Шалке??? Стига глупости, ние имаме класа да се бирим с Македония и всички отбори във всички групи. Очевидно нивото на нашият отбор е за този турнир а не за Европеиското където всички класирали се отбори ше бъфат с класа над нас. Това е нивото ни в благодарение на собственици мутри на отбори които не разбират от бизнес а само от търговия. Тези мутри начело с ГГ нсправиха пари от покупко-продажба на горива, зърно, захар, слънчоглед, даже и от рязане на скраб на заводи.

    Коментиран от #19

  • 19 По-добри сме били 🙄

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мутри":

    Помни си думите и като стане Юни, не да ни се изпокриеш, а пръв да се обадиш, ама не за да се оправдаваш.