Last news in Fakti

21 Декември, 2021 20:45 1 690 11

Бербатов е събрал 309 подписа и свиква изборен конгрес на БФС през март

  • димитър бербатов-
  • бфс

Борбата за президентския пост продължава

Бербатов е събрал 309 подписа и свиква изборен конгрес на БФС през март - 1
Снимка: БГНЕС

През март 2022 г. ще има изборен конгрес в Българския футболист съюз. Това става ясно от публикация в социалните мрежи на Димитър Бербатов, в която той твърди, че е събрал цели 309 подписа от клубовете у нас за целта.

309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 г. за това Конгресът на БФС през март 2022 г. да бъде изборен и да премине по конкретен дневен ред. Промяната в ръководството на футболния съюз идва и е неизбежна. Продължаваме да работим и броят на декларациите ще бъде още по-голям. Работим по Устава на БФС и по закона“, написа кандидат-президента.

Той отново припомни за писмата, които БФС събира от отборите из страната, с които иска да си гарантира тяхната вярност, но подчерта, че екипът му ще ги подсигури с юридическа подкрепа и също така е категоричен, че подобни писма нямат стойност пред съда.

Припомняме, че на конгреса на 12 октомври тази година се разрази сериозен спор. Екипът на Борислав Михайлов се самопровъзгласи за победител, след като той получи 241 гласа при минимални 242 за победа. Тогава в залата бяха регистрирани 483-ма представители на отборите из страната, макар в последствие в протоколите, внесени от БФС в Търговския регистър да фигурираха 482.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    6 6 Отговор
    Не можа ли са ги закръгли на 310.
  • 2 Пако

    13 5 Отговор
    УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ И ТАЗИ КОЧИНА БФС ЩЕ БЪДЕ РАЗЧИСТЕНА.НАСТЪПВА ПОКОЛЕНИЕТО НА МЛАДИТЕ И МОЖЕЩИТЕ. СТЙГА ВЕЧЕ С АНАЛОГОВИ ГУМЕНИ ТИКВИ.

    Коментиран от #9

  • 3 ха ха хааа

    9 3 Отговор
    Нагодина Бербо шеф на БФС , Руди спортен министър , ЦСКА шампион ...😁😁 найс , а ..

    Коментиран от #4

  • 4 Напролет

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха хааа":

    Пилците се броят на пролет.

    Коментиран от #8

  • 5 Перуката

    6 8 Отговор
    Аз пък събрах 1000 подписа.
  • 6 Боби Михайлов

    7 10 Отговор
    Всичко зависи от Българския Съд и от съпругата на Митко Бербатов. Ако и двете инстанции кажат, че ще има конгрес, то явно ще има! Ад подкрепям Митко, заради кандидатурата на Мартин Петров, който ще е ковчежник на БФС! По-сериозен финансист от Марто няма как да има на планетата Земя!

    Коментиран от #7

  • 7 Мързели

    8 10 Отговор

    До коментар #6 от "Боби Михайлов":

    Марто разбира и от футбол и от оправни банкерки. Подава им много финно. Стилян си джитка на малки вратички в Англия. Бербо ходи се изявява като звезда по тв студията. Обаче мноооого работят за БГ футбола😊.
  • 8 ха ха хааа

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Напролет":

    Наесен се броят , наесен ..
  • 9 БФС е Мафия

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пако":

    БФС е мафия! Оставка веднага! Обслужват вече над десет години интересите на един дерибей, без да се интересуват от футбола в България! Снощи са получили заповед да ударят по ЦСКА, как така ще си позволяват да побеждават отборчето му?!?
  • 10 Кински

    7 4 Отговор
    Давай Бербо .докрай .тези направиха по големи поразии и от Батето .продължавайте промяната
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.