Last news in Fakti

23 Декември, 2021 12:48 1 947 6

Ето какво решение за ЦСКА взеха на срещата в Министерството на спорта

  • юлиян инджов-
  • данаил гачнев-
  • радостин василев-
  • цска-
  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • министерство на спорта

Юлиян Инджов обясни, че към момента държавата не е спомогнала с изваждането на необходимите строителни книжа, което е и причина ЦСКА да не изпълнява задълженията си по договора с дружеството "Сердика спортни имоти"

Ето какво решение за ЦСКА взеха на срещата в Министерството на спорта - 1
Снимка: БГНЕС

Срещата между Юлиян Инджов и Данаил Ганчев с министъра на спорта - Радостин Василев, приключи. На нея бе обсъден казуса около започването на изграждане на нов стадион за "червените".

След края на срещата Инджов излезе пред медиите, обявявайки, че се е стигнало до съгласие да се сформира тристранна група, включваща представители на ЦСКА, "Сердика спортни имоти" и Министерството на спорта, която да бъде натоварена със задачата да проучи детайлно въпроса и да намери решение за преодоляването на пречките, които са налице в момента.

Представителят на столичния гранд обясни, че към момента държавата не е спомогнала с изваждането на необходимите строителни книжа, което е и причина ЦСКА да не изпълнява задълженията си по договора с дружеството "Сердика спортни имоти".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инджов

    9 11 Отговор
    То беше ясно че Ганчев отново ще измами държавата. Реално закриват старото дружество което дължи 4М на държавата и създават ново където дълговете се опрощават и повече ЦСКА нма да плаща наем. Освен това изнудват държавата да им осигури в Борисовата градина всички необходими документи да си построят търговски център със едно игрище посредата. Новият морал в действие!!!! Дано поне в общината да има разумни хора и да не им позволят тази простотия в Парка. ДПС и Инджов заедно с Ганчев превзеха държавата, да ви е честито.
  • 2 Локо Пловдив

    7 9 Отговор
    Защо от моите данъци ще се помага на някакво цесека , което на всичко отгоре е менте ?

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Нов морал

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Локо Пловдив":

    Защото спортният министър е ЦСКАар. Също и защото шефа на Сердика имоти е ЦСКСар гледай интервюто му. В началото така започва аз съм ЦСКСар и после става ясно че Ганчев няма да плаща повече наем за базите а старите дългове от 4М ще им ги опроствт чрез сложни схеми уж за инвестиция като Инджов си приза че не са инвестирали. Мафията си е мафия зс нея няма нов морал.
  • 4 ЦСКА

    5 6 Отговор
    Вън от Борисовата, гадове!
  • 5 НАП

    3 3 Отговор
    ГАНЧЕВИ БАЩА И СИН НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ОТДАВНА ДА СА В ЗАТВОРА
  • 6 Ментаци

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Локо Пловдив":

    Защото и локото е менте и от мойте данаци искат да ви построят стадион