Last news in Fakti

23 Декември, 2021 19:00 1 158 2

ОСК ЦСКА напуснаха Спортното министерство с удовлетворение

  • радостин василев-
  • оск цска

Очаква се положителен развой на казуса със спортните бази

ОСК ЦСКА напуснаха Спортното министерство с удовлетворение - 1
Снимка: БГНЕС

Сдружението на Обединени спортни клубове ЦСКА проведе среща с новия спортен министър Радостин Василев, за да обсъди бъдещето на спортните си бази, а след срещата всички изглеждат доволни от разговорите.

Обединихме се върху едно изречение, че сме „от една страна на барикадата“. Но сякаш предишните години не беше така. Ще се търси решение, да се оправим. Няма как да се решат въпросите в кратък срок, но важното е да се търсят решенията“, каза старши-треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов, цитиран от БНТ.

Преди седмица министър Василев спря търга за спорните бази на „червените“, като така пръв подаде ръка към сдружението, за да започне реалното решаване на проблемите пред родния спорт. А именно състоянието на спортните съоръжения.

Има неща, за които министърът каза, че ще се обърне внимание. Говорихме за базите на „Червено знаме“, местността Къра, базите на спортното училище. Показахме, че сме от едната страна на барикадата. 30 години съм там и мога да изчакам още две“, каза треньорът по бокс Михаил Таков.

По-рано Радостин Василев разговаря по наболелите теми във футбола със собствениците на ЦСКА и Левски, а и след тях отзивите бяха по-скоро позитивни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е те това е промяна

    1 2 Отговор
    първата работа на спортния министър е да решава проблемите на ....ЦСКА!!! Абе то това момченце не беше ли адвокат на тоя отбор!!!! По голямо безочие надали е имало ....! Защо примерно не го трогва факта че примерно морската ни столица няма стадион вече 20г., или въпросите за работата с подрастващите, или че предстои олимпиада или ... а то пак ЦСКА и Левски (с тия говори от кумова срама, те са смокиновото листче)...., а то от ИТН и чалгаджийските номерца на цесекаря СлаФчо Трифката друго може ли да очаква човек!!!!
  • 2 жалко

    0 0 Отговор
    Няма го боко да прави стадиони по селата за да ритат бабите и дядовците !!!!!