Last news in Fakti

3 Януари, 2022 20:05 919 0

Нови три мача са отложени в Евролигата

  • евролигата-
  • баскетбол-
  • covid-19-
  • александър везенков

Отборът на Александър Везенков поиска отлагане, тъй като няколко баскетболисти от състава са заразени с коронавирус и няма необходимия минимум от 8 състезатели за срещата с Жалгирис

Нови три мача са отложени в Евролигата - 1

Нови три мача бяха отложени в баскетболната Евролига за мъже. Сред тях е двубоят от 19-ия кръг на турнира между Олимпиакос и Жалгирис (Литва), който бе планиран за 6 януари в Литва.

Гръцкият Олимпиакос, където играе българинът Александър Везенков поиска отлагане, тъй като няколко баскетболисти от състава са заразени с коронавирус и няма необходимия минимум от 8 състезатели за срещата с Жалгирис.

По същите причини бяха уважени молбите на Панатинайкос и Анадолу Ефес за отлагане на мачовете им от 19-ия кръг съответно срещу АЛБА Берлин в Германия и срещу Байерн Мюнхен в Турция.

Според правилата на Евролигата даден мач може да бъде отлаган максимум до три пъти, ако има свободни дати. От ръководството на турнира вече пренасрочиха някои от срещите, които бяха отложени в края на миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА