Last news in Fakti

5 Януари, 2022 19:15 687 0

Наполи отново ще е без треньора си за дербито с Ювентус

  • лучано спалети-
  • наполи-
  • ювентус-
  • covid-19

Лучано Спалети е дал положителен тест за COVID-19

Наполи отново ще е без треньора си за дербито с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Лучано Спалети за пореден път този сезон ще пропусне мач на своя Наполи, като този път причината няма да е дисциплинарна, а поради положителен тест за COVID-19, научихме от клубния уеб-сайт.

Специалистът се е самоизолирал, както гласят протоколите в такава ситуация, а състоянието му към момента е стабилно и без обичайните усложнения.

„Партенопеите“ ще се наложи да играят един от най-важните мачове за сезона си в отсъствието, както на треньора, така и на водещи фигури от ранга на Виктор Осимен, Калиду Кулибали, Фабиан Руис, Елиф Елмаз, Ървинг Лозано, Адам Унас и Андре Ангиса.

Дербито между Ювентус и Наполи е планирано за 6 януари от 21:45 часа на „Алианц Стейдиъм“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА