Last news in Fakti

6 Януари, 2022 17:00 773 1

Чисора не мисли за отказване и дори вече планира битката си с Фюри

  • дерек чисора-
  • хюи фюри

Опитният британец ще премери сили с малкия братовчед на Тайсън - Хюи

Чисора не мисли за отказване и дори вече планира битката си с Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Дерек Чисора може и да е в серия от 3 поредни загуби и то докато е на 38 години, но плановете му за пенсия изобщо не са на дневен ред, ако съдим по най-новите му планове. Мениджърът на британеца Бен Шалом разкрива пред местни медии, че екипът му вече води преговори с Хюи Фюри за двубой през пролетта.

27-годишният Фюри все още не е имал възможност за изява на най-високо ниво, въпреки че в кариерата си вече срещна бойци от ранга на Кубрат Пулев, Александър Поветкин, Мариуш Вах и Джоузеф Паркър. Лошото за него е, че записа 3 загуби именно в тези мачове и точно това го отдалечава от битките за титла.

Чисора от друга страна имаше своите възможности, но осезаемият спад във формата му кара редица специалисти да смятат, че времето му на професионалния ринг изтича.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    0 0 Отговор
    Чисора за някой милион е готов да яде бой.