Last news in Fakti

12 Май, 2023 12:00 1 494 2

Братовчед на Тайсън Фюри: Вярвам, че мога да нокаутирам Усик! Ще го приключа!

  • хюи фюри-
  • футбол-
  • олександър усик-
  • александър усик

Нито един от 20-те бойци, които са се изправяли срещу Усик, са успявали да го надиграят, но Хюи Фюри смята, че той е прекалено голям и силен за украинеца

Братовчед на Тайсън Фюри: Вярвам, че мога да нокаутирам Усик! Ще го приключа! - 1

По-малкият братовчед на неоспоримия шампион в тежка категория на професионалния бокс Тайсън Фюри, Хюи Фюри (28-3), заяви, че според него той има нужните качества, за да надделее над Олександър Усик.

Нито един от 20-те бойци, които са се изправяли срещу Усик, са успявали да го надиграят, но Хюи Фюри смята, че той е прекалено голям и силен за украинеца. Ето какво каза той пред BBTV.

“Ще го приключа! Аз съм прекалено голям, прекалено силен, и работя много здраво!”, категоричен е Хюи Фюри, който се е боксирал само веднъж в последните три години.

Най-големият успех на Хюи е спечелването на титлата на Великобритания през 2015-а. Той е споделял ринга с имена като Джоузеф Паркър, Кубрат Пулев, Александър Поветкин, въпреки крехката си възраст за боксьор в тежка категория (28).

Като аматьор представлява Англия на световното младежко първенство през 2012-а и печели златен медал в супер-тежката категория. Така той става първият британски боксьор с такова постижение.

Феновете на бокса се надяват на сблъсък между по-големият от братовчедите Фюри и Усик. Към момента единствената информация за организрането на такъв двубой отвежда към Саудитска Арабия. Според слухове, там трябва да се организира битка Тайсън Фюри-Олександър Усик през декември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор
    Срещу Чисора се видя, че на Усик са му трудни противници с неговия ръст. Тоя от Кобрети яде тупалките, срещу Усик ще е боксова круша!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.