Last news in Fakti

9 Януари, 2022 09:40 994 5

Световната номер 1 в тениса стартира годината с нов триумф

  • ашли барти-
  • wta 500-
  • аделаида

Ашли Барти показа, че се намира в много добра форма преди старта на Откритото първенство на Австралия

Световната номер 1 в тениса стартира годината с нов триумф - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ашли Барти, която е номер 1 в женския тенис, победи за малко повече от час Елена Рибакина от Казахстан с 6:3, 6:2 и спечели титлата от женския турнир WTA 500 в Аделаида с награден фонд от 239 477 долара, който се игра на твърди кортове.

Австралийката успя да направи пробив в осмия гейм на първия сет, който ѝ беше достатъчен за победата с 6:3.

Във втория сет Барти бе още по-убедителна, като поведе с 4:0 и спокойно затвори мача с 6:2. Тя спечели много повече точки при първия и втория сервис, както и при втория си ретур, което ѝ позволи да спечели без напрежение.

Ашли Барти показа, че се намира в много добра форма преди старта на Откритото първенство на Австралия, където е сред фаворитките.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    6 2 Отговор
    Малее...Пу , ПУ , ПУ ... Изкарах си акъла ! Ако не пишеше , че на снимката е тенисистка , щях да мисля , че е тенисист !
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БРАВО
  • 3 Нурикян

    1 0 Отговор
    Тази авcтралийcка мома е готова за щангите . Обещавам да вземе медал .
  • 4 Джордже Балашевич

    1 0 Отговор
    Това вече не е спорт. Скапаната политика и печалбарството доминират над всичко. Хората, които отдават целият си живот за една кауза, които полагат труд, подлагат се на кански натоварвания и подлагат себе си и близките си на лишения чрез тренировъчни и състезателни програми се приключват и зануляват за секунди чрез административни хватки и прийоми! Дали, ако не ставаше въпрос за сърбин, българин или руско говорящ субект, отношението щеше да бъде същото!
    Спотисти и фенове на спорта, нека обявим бойкот на всички спортни мероприятия! Само тогава лакеите администратори и политическият слугинаж ще се "събудят" и само тогава медицината ще стане отново медицина, образованието отново образование, спорта отново спорт, науката отново наука и политиците ще осъзнаят, че тяхната дейност трябва да е в полза на обществото, а не за сметка на хората!
    БОЙКОТ МУ Е МАЙКАТА!
  • 5 Вуте

    0 0 Отговор
    На Дънди Крокодила щерка му!